пʼятниця, 05 березня 2021 16:03

На Балі поліцейські затримали українку

На індонезійському острові Балі поліція затримала українку та росіянина за підозрою в підробленні результатів ПЛР-тестів.

Затриманими виявилися 26-річна Олена Мухіна та ексчоловік російської співачки Айзи 42-річний Дмитро Анохін, пише видання Pattaya Now.

Представники Міністерства охорони здоров'я в порту Падангбай виявили сумнівні дані в результатах тесту, які надала пара. Співробітники зв'язалися з лікарнею, зазначеною в довідках, але клієнтів із такими даними там не було.

Автор: pattayapeople.ru
 

У поліції затримані заявили, що отримали підроблені тести в чоловіка на острові Ломбок. Правоохоронні органи Карангасема проводять розслідування, координуючи дії з регіональною поліцією та посольствами України та РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Іспанії затримали українців за продаж російської зброї

Українку 35-річну Дар'ю Шигаєву, яку влада Індонезії затримала за підозрою в зберіганні наркотиків, відпустили 11 листопада. З неї зняли обвинувачення. Жінку затримали 5 листопада в будинку, у якому вона рік живе на Балі. Ранком до неї приїхали поліцейські з представниками митної служби і повідомили, що в посилці, яку жінка отримала з України, знайшли сліди наркотиків.

Зараз ви читаєте новину «На Балі поліцейські затримали українку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути