Ексклюзиви
понеділок, 18 червня 2007 14:22

На аукціоні продано парасольку Монро, паспорт Хічкока і банка з-під пілюль Елвіса Преслі

На восьмигодинному аукціоні Julien"s Auctions у Лос-Анджелесі, лотами якого стали речі знаменитостей, було продано червону в білий горошок пляжну парасольку Мерлін Монро. Її придбав за 42 тис. доларів Уїльям Дойл, який повідомив потім, що парасольку буде виставлено у музеї Style Icons в Ірландії.

Крім того, були продані особисті речі інших знаменитостей. Так, паспорт Альфреда Хічкока, виданий йому у 1950 році, обійшовся новому власникові у 19,2 тисяч доларів.

Від Елвіса Преслі були відразу три лоти - мікрофон, з яким король рок-н-ролу дебютував на радіо, золотий пістолет "Вальтер" 80-го калібру, дарований співаком другу - акторові Джеку Лорду, і пляшка з-під антигістамінного препарату. Представники аукціону особливо підкреслили, що поліція заборонила їм продавати флакон з пігулками, які були в ньому, оскільки це було б федеральним злочином.

У результаті мікрофон пішов за 15 тисяч доларів, склянка з-під ліків Преслі була придбана за 2,64 тисяч доларів. Але найдорожче довелося заплатити за пістолет - 28,8 тисяч доларів.

Торги в готелі Beverly Hilton, на які було виставлено понад 300 особистих речей відомих американських діячів кінематографа і музичної індустрії, тривали більше 8 годин.

Нагадаємо, наприкінці травня у Лас-Вегасі відбувся аукціон особистих речей короля поп-музики Майкла Джексона . Результати торгів розчарували власників лотів, оскільки вони навіть не змогли повернути вкладені в них гроші, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «На аукціоні продано парасольку Монро, паспорт Хічкока і банка з-під пілюль Елвіса Преслі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути