середа, 19 грудня 2007 14:36

На 20% знизяться тарифи на ЖКГ в Україні

Законопроект "Про внесення змін до Закону "Про податок на додану вартість", який запропонував у Верховну Раду народний депутат від Блоку Юлії Тимошенко Олександр Фельдман, пропонує відмінити сплату ПДВ при оплаті комунальних послуг для населення.

На думку автора законопроекту, сьогодні, коли ціна на енергоносії знову піднімається, зростає загроза підвищення рівня соціальної напруженості серед населення. Його допоможе зняти відміна 20%-ої ставки податку при оплаті комунальних послуг. "Зменшення вартості послуг ЖКГ на 20% - це той мінімум, який ми можемо зробити для народу і без збитку для держави", - відзначає А. Фельдман.

Ухвалення документа не спричинить за собою внесення змін до інших законів і не вимагає фінансових витрат з Державного бюджету.

Нагадаємо, раніше тодішній Міністр економіки Анатолій Кінах заявив, що, враховуючи закладену в законопроекті "Про Державний бюджет України на 2008 рік" ціну на газ в $160 за тисячу кубометрів, різкого збільшення тарифів на послуги ЖКГ не буде, повідомляє Цензор.

Зараз ви читаєте новину «На 20% знизяться тарифи на ЖКГ в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути