середа, 17 травня 2017 20:06

Ми будуємо не квадратні метри, а середовище проживання, яка визначає життя людини - Ніконов

Почесний президент компанії KAN Development Ігор Ніконов презентував новий проект "Файна Таун" і розкрив деталі планованої інфраструктурі кварталу.

Про це Ніконов розповів під час спілкування з журналістами.

"Ми розбудовуємо не квадратні метри, а середовище проживання, яка визначає життя людини. "Файна Таун" квартал, в якому вдалося спроектувати дуже комфортне середовище для життя. Це, в основному, малоповерхові будинки від 4 до 9 поверхів; всередині комплексу розташовані 2 дитячих садки, школа, Академія сучасної освіти, фітнес-центр з трьома басейнами, супермаркет, багато магазинів, кафе, спортивних майданчиків і зон відпочинку", - розповів Ніконов.

 

Концепція житлового комплексу передбачає розвиток таких інфраструктурних об'єктів всередині проекту:

• 2 дошкільних навчальних заклади;

• Загальноосвітня і музична школи;

• Клініка сучасної медицини, стоматологічна клініка, ветеринарна клініка;

• Створення пішохідного променаду і велосипедної інфраструктури загальною протяжністю понад 3,5 км;

• Дитячі, спортивні та дозвільні зони на території житлового комплексу;

• Фітнес клуб з басейном;

• Будівництво торгового центру з продовольчим супермаркетом, магазинами, закладами громадського харчування та пунктами надання соціально-побутових послуг для жителів мікрорайону (в тому числі об'єктів з продажу соціального хліба, фермерських продуктів і т.д.).

 

Ніконов неодноразово підкреслив, що при розробці житлового комплексу "Файна Таун" були враховані тенденції розвитку сучасної урбаністики, спрямованої на створення проектів сталого розвитку, екологічність, дружність до людини.

"Раніше ми вважали, що біля кожного під'їзду потрібно робити велику зону відпочинку, що люди хочуть посидіти в тиші, радіючи можливості побути на самоті. Однак досвід показав зворотне. Жителі воліють загальну велику паркову зону, в якій кожен з них може знайти собі заняття до душі. Літні люди можуть грати в шахи, доміно, спілкуватися між собою, одночасно спостерігаючи, як їхні онуки грають на великих дитячих майданчиках, а їхні діти займаються спортом або смажать шашлики. Тут же можна зайти в піцерію або бар, випити кави або чаю. а головне, що подібні епроекти об'єднують людей, дають можливість зрозуміти один одного і подружитися між собою", - пояснив Никонов.

На зустрічі також були присутні жителі сусіднього Житлового комплексу, які поділилися враженням про спілкування з представниками забудовника.

"Представники будівельної компанії на подив, досить відкриті люди. Спочатку до нас прийшли, показали що хочуть там робити, це точно краще, ніж зараз там паркан, пром-зона і постійно їздять вантажівки - на виставку і склади. Вони там і дитячі клуби і спортивні зали з басейнами, школи, садочки, там близько 1 тис. дерев буде висаджено, це цілий парк. Алея пішохідна. Звичайно нам це вигідно" - розповідає житель Нивок, Микола.

KAN Development - девелоперська компанія, яка очолює групу підприємств-партнерів, що беруть участь в реалізації проектів нерухомості різних масштабів і рівнів складності. У складі компанії: фахівці з управління проектами, архітектори, досвідчені дизайнери, профільні підрозділи інженерного, експлуатаційного, фінансового, комерційного і юридичного супроводу проектів.

Серед реалізованих проектів - найбільший в столиці ТРЦ Ocean Plaza, перший в Києві бізнес-центр класу "А +" IQ Business Center, БЦ класу "А" 101 TOWER, офісний центр Senator, БЦ Домінант; кілька черг житлових комплексів "Паркове Місто" і "Комфорт Таун", житловий комплекс преміум-класу Diamond Hill на вул. І. Мазепи, TetrisHallна Димитрова і ЖК CentralPark, Академія сучасного Освіти А +; ТРК ARENA City, РК ARENA Entertainment ;, комерційні паркінги "Білий Кашалот" і паркінг на вул. Володимирській, 49а.

Зараз ви читаєте новину «Ми будуємо не квадратні метри, а середовище проживання, яка визначає життя людини - Ніконов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути