Ексклюзиви
четвер, 10 лютого 2022 15:31

МВС та МОН повинні розслідувати секс-скандал за участі ректора Бугрова - експерт

МВС та МОН повинні розслідувати секс-скандал за участі ректора Бугрова - експерт
Анонімний Telegram-канал опублікував скріншоти листування та відео інтимного характеру, в яких нібито фігурує ректор КНУ Володимир Бугров. Фото: УНІАН

У подіях навколо ректора університету Володимира Бугрова особливе занепокоєння викликають пропозиції допомоги із навчанням в обмін на сексуальні послуги.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив політичний експерт Макс Джигун.

За словами експерта, ця ситуація кидає тінь на керівника одного із найбільших та найзнаніших університетів України. Тому поруч із традиційними звинуваченнями недоброзичливців у атаках та уникнення прямих питань про суть ситуації, було би добре, аби ректор та його команда самостійно розповіли, чи є опубліковані у ЗМІ переписки справжніми або ж підробленими; хто міг би бути замовником та реалізатором такої "дискредитаційної кампанії"; чи не хотів би ректор провести зустріч з колективом/вченою радою/студентською спільнотою та раз і назавжди закрити питання щодо цього конфлікту?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ректор університету потрапив у скандал через осквернення трупів

Як зазначає Джигун, у нашій країні така поведінка посадових осіб вишів - не нова і можна легко згадати кілька подібних скандалів. Чого лише вартує випадок із викладачем університету ім. Карпенка-Карого Володимиром Талашком у 2021-му році . Однак, попри попри публічний розголос та шалені репутаційні втрати фігурантів подібних скандалів, такі ситуації у нас досі трапляються.

"Але якщо пан Бугров уникає такого спілкування, то йому, мабуть, є що приховувати. І в цьому випадку відомства Шкарлета та Монастирського повинні провести розслідування та дати оцінку його діям" - резюмує експерт.

Нагадаємо, що на початку лютого зареєстровано телеграм-канал "Бугров leaks", де була начебто викладена переписка ректора університету Шевченка із студентками та працівницями освітнього закладу.

Зараз ви читаєте новину «МВС та МОН повинні розслідувати секс-скандал за участі ректора Бугрова - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути