пʼятниця, 26 серпня 2011 17:02

Чоловіки рідко цінують душевний "стриптиз" - професійна сваха Роза Сябітова

Чоловіки рідко цінують душевний "стриптиз" - професійна сваха Роза Сябітова

Роза Сябітова, ведуча програм "Давай одружимось" і "Шукаю любов", розповідає, що "жінки не вміють прогнозувати стосунки".

"Розкрити наміри чоловіка можна через п'ять побачень", - каже під час інтерв'ю кореспонденту Gazeta.ua російська сваха Роза Раїфівна.

"Якщо ти для чоловіка фаворитка — він першим попросить телефон і першим зателефонує протягом 2-3 днів; призначить побачення, а не чекатиме натяків з твоєї сторони, - пояснює сваха. - Якщо ж він при тобі задивляється на інших жінок, дзвонить серед ночі й пропонує заїхати, вламує на секс на першому побаченні - отже бачить у тобі тільки здобич для сексу".

За спостереженням Рози, для знайомства з хлопцем чи чоловіком вистачить півгодини. "Якщо знайомство затягнулось – ви разом їдете цілий день у Крим чи летите в літаку - не варто сильно розкриватись для людини. Ваш душевний стриптиз навряд чи оцінять". На першому побаченні програють жінки, які багато говорять, стверджує Сябітова.

"Чоловік – не священик і не психолог, - наголосила сваха. - Не треба розказувати йому про свої проблеми. Краще робіть компліменти. Розпитуйте, де працює, чим захоплюється, чому розлучився з попередньою дружиною. Це допоможе вам потім компенсувати ту моральну шкоду, що йому заподіяла попередня жінка. Завжди майте під рукою візитку, але не ту, на якій написано,що ви - генеральний директор. Це злякає чоловіка. Якщо дали йому свій телефон, не дзвоніть першими", - продовжує далі Сябітова.

Сваха радить слухати своє серце. "Якщо серце підказує одне, а розум – інше, робіть так, як підказує серце. Якщо помилитесь із вибором, зможете сказати собі: "Я його любила", а не "Я була дурепою".

За освітою Роза - інженер-програміст і психолог. На російському телебаченні веде програму "Давай одружимось" і "Шукаю любов". Автор книг "Как влюбить в себя кого угодно", "Мужчина мечты", "Чего стоит женщина". Одружена з Юрієм Андрєєвим, який на 10 років молодший за неї. Подружжя побралось через три місяці після знайомства.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки рідко цінують душевний "стриптиз" - професійна сваха Роза Сябітова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути