вівторок, 26 грудня 2017 12:46

Мультимільйонерка зі Львова провела у Києві передріздвяний вікенд

Мультимільйонерка зі Львова провела у Києві передріздвяний вікенд
Пані Ірина, яка виграла Мегаприз розміром у 5 500 000 гривень, провела уїк-енд у столиці разом зі своєю донькою Наталею

Як повідомляє оператор державних лотерей "М.С.Л.", 23-24 грудня 2017 року зі Львова разом зі своєю донькою Наталею до столиці завітала нова українська мультимільйонерка – Ірина Возна. 28 жовтня у державній лотереї "Мегалот" під час проведення тиражу №1687 пані Ірина виграла мегаприз розміром у 5 500 000 грн.

Компанія "М.С.Л." запросила Ірину Антонівну стати почесною учасницею "Клубу мільйонерів "М.С.Л." та узяти участь в ексклюзивній vip-програмі "Два дні з життя мільйонера". Ірина Антонівна грає у "Мегалот" вже близько п'яти років, але не регулярно – по 3-4 рази на місяць. Любов до лотереї пані Ірині прищепив батько. Саме він створив систему, завдяки якій його донька й змогла виграти у "Мегалот" та зірвати чималий приз.

У рамках програми "Два дні з життя мільйонера" Ірина Антонівна разом з донькою поринула у справжню передноворічну казку. Львівські гості відвідали популярне новорічне 3D-шоу на ВДНГ "Вартові мрій", побували на ярмарку на Софійській площі, побачили головну новорічну окрасу Києва – красуню-ялинку, оздоблену мільйонами палаючих вогників. Й до того ж, святковий вікенд був добре приправлений мільйонерськими розвагами – відвідуванням престижного спа-салону, куштуванням екзотичних страв у дорогих ресторанах, професійною фотосесією. Кульмінацією програми, звичайно, стала участь у зйомках розіграшу "Мегалот" та вечеря з ведучою програми – Іриною Фроловою у столичному японо-перуанському ресторані.

Переможниця почала здійснювати свої мрії за допомогою свого виграшу у лотерею, проте вона вважає, що основне ще попереду. Ірина Антонівна не збирається полишати гру у "Мегалот" та одного разу мріє зірвати мегаджекпот, який на сьогодні становить 11 млн грн. Усім тим, хто ще не зміг виграти, проте дуже бажає, Ірина радить не втрачати надії, грати та втілювати у життя свої мрії та мрії своїх рідних.

Зараз ви читаєте новину «Мультимільйонерка зі Львова провела у Києві передріздвяний вікенд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути