четвер, 30 листопада 2017 08:57

Моя Батьківщина мені дорожча, ніж всі блага Росії - Ада Роговцева

Моя Батьківщина мені дорожча, ніж всі блага Росії - Ада Роговцева
Роговцева давно відмовилась від поїздок у Росію. Фото: dnpr.com.ua

Ада Роговцева, легенда українського театру й кіно, висловилась щодо українських артистів, які гастролюють у Росії. Попри те, що сама Роговцева давно відмовилась від поїздок туди, вважає, що це їхній особистий вибір між грошима і гідністю.

Про це та інше вона мала нагоду розповісти на прес-конференції, яку влаштувала напередодні творчого вечора з нагоди свого 80-річчя, пише ТСН.

Вона сказала: "Добре, коли довго живеш, але це випробування. Дійсно треба чекати кращих часів і щось для цього робити, щоб їх наблизити".

Акторка вважає, що українське суспільство повинне подолати байдужість: "Коли будуть казати, що загинули двоє чи один, тоді не будуть люди думати: ну добре, що не три, а зупиниться на хвилинку серце, бо загинув один – загинув один, щоб сьогодні йшов сніжок і ми ковзалися. Зараз я так живу, я дуже така настирна, мені хочеться все розворушити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко дав Аді Роговцевій 200 тисяч гривень премії

Вона розповіла: "Вони ж мене дуже любили в Росії. І як в одну хвилиночку все змінилося. Як тільки ти говориш: моя Батьківщина, моя земля мені дорожча, ніж всі блага, які ви мені пропонуєте – я у них під криміналом".

Також Роговцева побажала українцям не занепадати духом: "Відчай – це великий гріх перед Богом. Поки живеш, ти комусь потрібен. Якщо ти людина, то тримайся".

Ювілейний творчий вечір актриси Ади Роговцевої відбудеться на сцені столичного Національного театру імені Івана Франка 1 грудня. Народна артистка України прочитає монологи і уривки зі своїх кращих вистав. Будуть представлені фото- та відеоматеріали з архівів українського телебачення, кіно, театру.

Зараз ви читаєте новину «Моя Батьківщина мені дорожча, ніж всі блага Росії - Ада Роговцева». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути