середа, 17 вересня 2014 23:47

Мотоцикл Гусіна виявився для нього першим і останнім

Мотоцикл Гусіна виявився для нього першим і останнім
xsport.ua

Автогонщик Олексій Мочанов вважає футболіста Андрія Гусіна одним із дуже досвідчених і авторитетних водіїв. Однак таке визначення більше стосується перебування за кермом автомобіля, йдеться в сюжеті ТСН.

"Він у любительських гонках брав участь. У нього був високий досить рівень кваліфікації в їзді на автомобілі", - каже журналіст Рауль Чілачава.

На мотоцикл Гусін пересів недавно. Спортивний байк він купив кілька місяців тому. Є інформація, що це був перший мотоцикл Гусіна. Який став і останнім.

"Втратив керування мотоциклом, вдарився у паркан. Те, що сталося – це результат якоїсь миттєвої помилки або фатального збігу обставин", - каже автогонщик Олексій Мочанов.

Байк, на якому спортсмен виїхав та трек, здатен розвивати швидкість до 300 км/год. Чоловіки, котрі першими прибули на місце трагедії, підозрюють, що шини мотоцикла просто не встигли прогрітися. Метрів за 30 від місця, де впав Гусін, його мотоцикл став притиратися до відбійника. На якій швидкості сталася трагедія – це тепер з'ясовуватимуть слідчі.

"Ми будемо з'ясовувати по мотодрому. Чи відповідає технічним вимогам. Чи проходять там відповідні інструктажі. Можливо, хтось несе за це відповідальність. Як приїхав сам Андрій на цей мотодром, яким чином він туди потрапив" - каже речник міліції Київської області Микола Жукович.

Зараз ви читаєте новину «Мотоцикл Гусіна виявився для нього першим і останнім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути