пʼятниця, 28 вересня 2007 08:15

Москвичка на Mitsubishi на cмерть задавила школяра

На сході Москви в середу, 26 вересня,  вранці автомобіль Mitsubishi збив школяра. Як повідомило джерело в правоохоронних органах, ДТП відбулося близько 08:00 на Косинськой вулиці в районі будинку N4. 10-річний хлопчик, прямуючи до школу, переходив дорогу в недозволеному місці. У результаті ДТП дитина загинула.

Зараз на місці події працюють інспектори ГИББД і слідчі. Встановлюються докладні обставини події.

Міліція затримала  жінку, яка також 26 вересня збила дитину  в 3-му Самотечном провулку і  втыкла. 35-річна москвичка їхала на своїй "Мазде-3". У пішохідного переходу вона не пригальмувала. Інцидент відбувся поряд зы шкільним двором. Учні поверталися додому з уроків, коли з-за рогу несподівано вихопилась іномарка. Діти помітили її в останню мить, і зреагувати встигли не всі. 8-річний хлопчик отримав серйозну черепномозкову травму і був доставлений в лікарню. Його однокласник звільнився порівняно легко - він отримав удар ноги.

Очевидці запам"ятали номери машини, яка збила дітей, і повідомили їх співробітникам ДАІ. Ті встановили особу господині автомобіля, подзвонили їй на стільниковий телефон і переконали повернутися на місце події. За її словами, вона сховалася, тому що знаходилася в шоковому стані, і лише через деякий час, коли усвідомила тяжкість наслідків, вирішила сама приїхати до представників правоохоронних органів, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Москвичка на Mitsubishi на cмерть задавила школяра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути