вівторок, 24 лютого 2009 14:12

Морози на Київщині ще затримаються

Морози на Київщині ще затримаються

Завтра в Україні очікується мінлива хмарність, без істотних опадів, лише у південній частині сніг та мокрий сніг, у Криму з дощем. На дорогах ожеледиця.

Як повідомили в Укргідрометцентрі, вітер очікується переважно північно-східний, 5-10 м/с, на півдні та сході окремі пориви 15-18 м/с. Температура вночі 7-12°, при проясненнях подекуди 15° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; у південній частині та на Закарпатті вночі 2-7° морозу (у Криму близько 0°), вдень 1-6° тепла.

У Києві та області у середу - хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

Температура у Києві вночі близько 10°, вдень 0-2° морозу, по області вночі 7-12°, при проясненнях подекуди 15° морозу, вдень 0-3° морозу.

На заході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/сек. Температура вночі -7...-12 градусів, удень +2...-3 градуси.

У Карпатах без істотних опадів, температура вночі -13...-18 градусів, удень -5...-10 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/сек. Температура вночі -7...-12 градусів, під час прояснення -15 градусів, удень +2...-3 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/сек. Температура вночі -7...-12 градусів, удень +2...-3 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/сек, місцями пориви 15-20 м/сек. Температура вночі -7...-12 градусів, під час прояснення місцями -15 градусів, удень +2...-3 градуси.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі невеликий сніг, удень сніг, мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/сек, місцями пориви 15-20 м/сек. Температура вночі -2...-7 градусів, удень 0...+5 градусів.

За матеріалами УНІАН, Українські Новини

Зараз ви читаєте новину «Морози на Київщині ще затримаються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути