субота, 27 лютого 2010 15:01

Монумент "Дружба народів" пофарбували під "Аватар" (ФОТО)

 

У ніч на 26 лютого облили синьою фарбою одну з фігур - російського боярина - монумента "Дружба народів", розташованого під аркою в Хрещатому парку.

Не дивлячись на те, що фото і відео процесу фарбування з"явилися на сайті організації "Братство", її лідер Дмитро Корчинський участь своїх сподвижників не визнає.

"Це просто молоді люди нам принесли відео", - сказав він.

"Персонаж інопланетянина на цьому монументі був пофарбований в кольори фільму "Аватар", - говориться в коментарі до фото.

Нагадаємо, напередодні у Києві обвалився пам"ятник засновникам міста – братам Кию, Щеку, Хориву та їхній сестрі Либідь, який розташований у парку на Дніпровській набережній.

У Київській міській державній адміністрації заявили, що пам"ятник засновникам Києва не обвалився, а був демонтований згідно з планом.

Наразі мідні скульптури засновників Києва Щека і Хорива звалено, наче купу металобрухту, в подвір"ї київського творчо-виробничого комбінату "Художник". Міська влада з незрозумілих причин проводить реконструкцію пам"ятника в режимі таємності. Пресу на територію комбінату "Художник" не пускають. Керівництво підприємства відмовляється від контактів з журналістами.

Обидва брати лежать в сніговому заметі в кутку двору. В одного відламана права нога. Другого привезли з чималим шматком човна на чоботях. Металева арматура, якою скульптури були прикріплені до човна, проіржавілі наскрізь.

Сегодня, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Монумент "Дружба народів" пофарбували під "Аватар" (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути