понеділок, 25 лютого 2013 17:28

"Молодорухівці" у Львові стріляли в Януковича яйцями
10

Фото: Фото: Євген Борісов

Сьогодні у Львові відзначали триріччя правління Віктора Януковича в Україні. На честь цієї дати представники Молодого народного руху розстрілювали яйцями портрет царя схожого на Януковича.

О 13:00 біля Львівської обласної ради зібралося півтора десятка представників політичної сили. Із собою вони мали 90 яєць, вінок та портрет. Картину молодь повісила на дерево у сквері навпроти облради. Там же встановили півтораметрову рогатку.

"Підходьте, відзначте сьогоднішній день розстрілом царя яйцями", - говорив у мегафон голова крайової організації "МНР" Андрій Ковальський.

До рогатки вибудувалась невеличка черга із хлопців. Усім стрільцям видавали каску. Деякі яйця від різкого ривка гуми розривалися ще на рогатці забризкуючи стрільців.

Половина набоїв летіла мимо цілі. Літня жінка у білій шапці з серцем та літерою Ю кілька разів промазала з рогатки. Тоді взяла "набій" і жбурнула його з-за спини.

"Три роки, як ми в Україні маємо режим, який не хоче дбати ні про країну ні про українців, - сказав Ковальський. - Минулого року ми розповідали, що не задоволені станом зовсім не молодіжного кредитуванням. Молодим сім'ям доводиться орендувати квартири, жити у гуртожитках. Таким мирним чином ми показуємо своє незадоволення режимом. Згадуємо 4 рік, коли стріляли одиночними й показуємо, що уже готові пускати черги".

Близько півгодини люди бавилися у снайперів. Потім до портрету поставили вінок із чорною стрічкою. Залишки яєць так і лишили на траві в якості добрива.

Зараз ви читаєте новину «"Молодорухівці" у Львові стріляли в Януковича яйцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути