четвер, 20 травня 2010 13:14

Могильов відриватиме голови міліції за "ігнор" населення

Могильов відриватиме голови  міліції за "ігнор" населення

На Закарпатті побував міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов. Він зустрівся з особовим складом міліції.

"Зважаючи на те, що ми знаходимося на Закарпатті, і російську мову тут розуміють всі, поэтому будем говорить на русском языке", - почав Анатолій Могильов.

Він зауважив, що має до закарпатської міліції кілька побажань. Перше, це повний облік всіх заяв, які поступають від населення до міліції.

"Чтобы получить реальную картину преступности в стране, нам необходимо получить полный отчет заявлений и сообщений о преступлениях. Ни одно заявление не должно остаться вне поля зрения милиции. Более тяжкого преступления в милиции, чем не реагирование на заявления населения, в милиции быть не должно. Иначе мы будем просто отрывать головы, и лишать должностей", - заявив Могильов.

Міністр назвав ще декілька завдань, які ставить перед правоохоронцями. Це реальна кваліфікація злочинів, профілактика злочинності, розкриття та розстеження злочинів, охорона громадського порядку і безпека дорожнього руху, надання послуг населенню (паспортна, дозвільна системи). Насамкінець зауважив, що закарпатська міліція повинна інформувати населення про свою роботу.

"Мы можем много работать, но не говорить об этом. И население будет думать, что мы ничего не делаем. А можем ничего не делать, а заявлять о себе. И население скажет: "Они работают нормально", - додав глава МВС.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Могильов відриватиме голови міліції за "ігнор" населення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути