середа, 01 травня 2013 16:45

Модно робити тематичні весілля

Модно робити тематичні весілля
Фото: misterforex.ru

- Йде тенденція до екостилю: у декорі використовувати натуральні матеріали. Наша агенція розробила інтер'єр під моряцьке весілля. Так все зроблено із речей, які ми викидаємо як непотріб: наприклад, із коробки від порошку "Емвей" зробили скриньки для грошей на дівчинку чи хлопчика.  Модною стає "рустіка" - використання сільських мотивів — всіляких гілочок, брьовнишок, польових квіточок. Зараз почали робити маленькі весілля — на осіб 20 — 30. Для святкування знімають приватний будинок, - розповідає Надія Грузєва, декоратор агентства "Праздник".

З одягу в цьому році для чоловіків модна желетка і рубашка з коротким рукавом. Для наречених — пасочки. Каблучки купують із жовтого або білого золота, менш популярне — червоне. Традиційна весільна каблучка без каміння коштує — від 1500 гривень. Із діамантом — від 2500 гривень.

Замість фотоальбомів замовляють фотокниги.

- Книга з надрукованими фотографіями, які вже не можна змінити. В середньому коштує 500 — 700 гривень, - каже Марина Сірош, організатор весіль.

Для гостей влаштовують кенді-бар - фуршетний столик із солодощами. Тематика весільна — печиво у формі сердечка, червоний мармелад.

 

Зараз ви читаєте новину «Модно робити тематичні весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути