середа, 26 травня 2021 11:35

Місячне затемнення: що треба знати, щоб не прогавити зоряний час

Місячне затемнення: що треба знати, щоб не прогавити зоряний час
Не можна повертати колишніх коханих, укладати шлюби, підписувати договори. Фото: pixabay.com

Сьогодні о 14:14 відбудеться місячне затемнення. Це особливий час, який не можна пропустити. Для багатьох він принесе мудрість, змінить світогляд, спонукає розпрощатися з минулим і впевнено рухатися вперед. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня треба молитися й медитувати, - говорить астрологиня. - Це кармічний час. Не буде нічого випадкового. Стежте за тим, що говорите й робите. Не можна повертати колишніх коханих, укладати шлюби, підписувати угоди, сваритися, прислухатися до чужих порад. Не піддавайтеся на провокації, ігноруйте плітки, уникайте протестів і чвар. Це час самозаглиблення, коли можна легко позбутися ілюзії та брехні. Настає зоряний період, який допоможе багатьом краще зрозуміти себе й рідних. Завершуйте токсичні стосунки, пробачайте й просіть вибачення. Миріться з батьками й дітьми, обійміть друзів. Подбайте про надійний енергетичний захист для себе й родини".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Одягу багато, а носити нічого. Час перебрати гардероб і віддати нужденним те, чим не користуєтеся. Нове вбрання радуватиме не один сезон.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Ви непосидючі. Даватимете обіцянки й наступного дня порушуватимете їх. Не дивуйтеся, якщо друзі ображатимуться та ігноруватимуть ваші дзвінки.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не шкодуйте за втраченим, особливо матеріальним. Легко прощайтеся з тими, хто хоче піти. На їхнє місце прийдуть люди, без яких не уявлятимете свого життя.

Рак (22 червня – 22 липня)

Мало що вдаватиметься. Заспокойтеся й дайте собі час для роздумів. Не кваптеся писати заяву на звільнення. Краще взяти відпустку. Ви погано спатимете. Медитуйте, читайте, слухайте приємну музику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перше місячне затемнення 2021: до чого готуватися й чому воно таке особливе

Лев (23 липня – 23 серпня)

Придивляйтеся, які пропозиції принесе цей тиждень. Доля буде щедрою на подарунки. Перш ніж погодитися на нову посаду, узгодьте свої сили й можливості.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Від ваших рішень багато залежатиме. Не засиджуйтеся вдома й не зациклюйтеся на дрібницях. На активних і цілеспрямованих чекає успішне й плідне літо.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Батьки, колеги чи друзі захочуть ухвалювати рішення за вас. Це дратуватиме. Найкраще справи підуть у тих, хто йде за сильним лідером.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Похід крамницями плануйте на суботу. Стежте за курсом валют. Великі витрати зараз будуть недоречними. Помилки інших дратуватимуть.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Залишайтеся мудрими й терплячими. Тоді вас оминатимуть неприємності. Проведіть роботу над помилками у фінансових питаннях. Не варто купувати м'ясорубки й мультиварки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 24-30 травня: чим приголомшить травень наостанок

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Час шукати нову роботу. Заробітки залишаються низькими, як і торік, але витрат побільшає. Не варто купувати меблі. Кохані тривожитимуться через дрібниці, на які ви не звертаєте уваги.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вдалий час робити ремонт в оселі, розчищати балкон, купувати гараж. Скористайтеся нагодою заробити. Пожертвуйте кошти на благодійність. Кохані оцінять ваші спроби завоювати їхнє серце.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Відчуватимете, чого не треба робити й куди краще рухатися. Будете на крок попереду інших. Не шкодуйте грошей на потреби дітей. Купуйте надувні басейни та пісочниці.

Астрологиня порадувала прогнозом на 26 травня.

Зараз ви читаєте новину «Місячне затемнення: що треба знати, щоб не прогавити зоряний час». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути