вівторок, 16 липня 2019 07:00

Місячне затемнення: на що чекати і чого остерігатися

Місячне затемнення: на що чекати і чого остерігатися
Цього дня бажано менше говорити та більше діяти. Фото: radiosvoboda.org

У ніч з 16 на 17 липня відбудеться місячне затемнення. Це один з найбільш складних днів місяця. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Виходитиме з ладу техніка. Людям бракуватиме терпіння й розважливості, - каже Олена Максимова. - Загострюються всі проблемні питання. Намагайтеся підтримувати внутрішню рівновагу. Допомагайте оточуючим. Не варто давати щирих обіцянок. Слова не надихатимуть людей. Вони більше довірятимуть практичним результатам. Цього дня бажано менше говорити та більше діяти. Пильнуйте за кермом та під час роботи з електроприладами. Підвищується аварійна небезпека".

Овен

Очікувані кошти надійдуть вчасно. Господарюйте економно. Ввечері пильнуйте за речами. Стережіться злодіїв. Кохані бажатимуть яскравих вражень та веселих розваг. Ви не матимете відповідного настрою.

Тілець

Доведеться робити вибір між придбанням необхідного та бажаного. Близькі люди можуть запропонувати вам свою матеріальну підтримку. Не варто відмовлятися. Дріб'язковість не повинна затьмарювати радості спілкування з милими. Контролюйте себе. Не будьте швидкими на зауваження.

Близнюки

День високого фінансового ризику. Не плануйте змін у фінансовій сфері. Не допускайте хаотичних витрат. Нові проекти будуть збитковими. Присвячуйте коханим вірші. Запросіть їх на прогулянку. Спостерігайте разом захід сонця.

Рак

Бракуватиме коштів для реалізації запланованого. Доведеться економити. Не варто позичати гроші. Здані в ремонт речі не скоро повернуться до вас.

Лев

Через неуважність можете сплатити двічі за товар. Не варто купувати уцінені речі. Викинете гроші на вітер. Перенесіть візит до стоматолога. Якість його роботи вас не задовольнить.

Діва

У вашому розпорядженні обмежена сума. Та нею теж можна вигідно скористатися. Для розрахунків за надані послуги використовуйте бартер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки українців переїхали до США з початку року - статистика

Терези

Цінуйте постійних перевірених партнерів по бізнесу. Тримайтеся далі від авантюрних пропозицій. У фінансових питаннях довіра не доречна. Вас можуть ошукати.

Скорпіон

Матеріальне становище не зміниться на краще. Грошей бракуватиме. Купувати прикраси і оновлювати гардероб не варто. Відчуття єдності з коханими зберігатиметься. Підкріпіть духовну близькість фактичною допомогою їм.

Стрілець

День корисних витрат. Вкладайте кошти у підтримання власного іміджу. Не відмовляйтеся від відрядження. Ввечері можливий несподіваний прибуток.

Козеріг

Більш прибутковою буде друга половина дня. Затримайтеся на роботі. Але на вас чекає й ряд невиправданих витрат. Виникатимуть проблеми із здійсненням грошових переказів. Порожні балачки й обіцянки втомлюватимуть вас. Відмовляйтеся від обтяжливого спілкування.

Водолій

Пильнуйте під час здійснення торговельних операцій. Перевіряйте правильність оформлення супровідної документації. Помилки у паперах коштуватимуть дорого.

Риби

На все необхідне грошей вистачить. Саме час купувати меблі та починати ремонт. Можна вкладати гроші у нерухомість.

Астролог розповіла, чому у день місячного затемнення краще щось ламати і чи варто довіряти снам.

Зараз ви читаєте новину «Місячне затемнення: на що чекати і чого остерігатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути