середа, 20 червня 2012 18:10

"Міс Євро" Наталія Шівєц впевнена, що Роналдо закохався б у неї

Автор: Фото: Se.pl
 

Польці Наталії Шівєц уже присвоєно звання "Міс Євро" завдяки грудям, які вона продемонструвала на трибунах Національного стадіону. Нова зірка, яка працює фотомоделлю, задоволена своєю популярністю і визнає, що світ дізнався про неї взагалі випадково. У той же час Наталія впевнена у своїй красі і стверджує, що Роналдо закохався б у неї, якби тільки її побачив.

Наталія Шівєц стала зіркою польських і зарубіжних ЗМІ цілком випадково. Фотомодель з'явилася на матчі Польща-Росія, де її запримітили фоторепортери.

"Під час матчу між Польщею і Росією мене побачив фотожурналіст. Інші побачили, що хтось їхній фотографує мене, тому прибігли і почали фотографувати теж" – Наталія поділилась секретом свого успіху в інтерв'ю порталу Natemat.pl.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Улюбленим фанатом поляків стала сексуальна дівчина в міні-шортиках

Незважаючи на те, що Наталія випадково завоювала популярність, вона усвідомлює, що її краса приваблює. Фотомодель переконана, що жоден чоловік не зможе встояти проти неї – і Роналду, і навіть Барак Обама.

"Один португальський журналіст сказав: говорять, що якби Роналдо побачив Вас, він, напевно б, збожеволів, і прямо запитав, чи я змогла б спокусити його. Я чесно відповіла, що так. Він закохався б, якби побачив мене, тому що польські дівчата насправді гарячі. Але це не означає, що я хочу спокусити його. Якби запитали, чи змогла б я зробити те ж саме з Бараком Обамою, то відповідь буде так", – повідомляє Наталія польському порталу.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Євро" Наталія Шівєц впевнена, що Роналдо закохався б у неї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути