понеділок, 18 червня 2018 18:47

Світові зірки безкоштовно заспівають у Києві

Світові зірки безкоштовно заспівають у Києві
Зірки опери подарують киянам безкоштовний концерт. Фото depo.ua

У Києві на Софійській площі 23 червня о 19:00 відбудеться концерт всесвітньо відомих українських солістів, які виступають у театрах "Ла Скала", "Метрополітен-опера", "Ковент-Гарден" і Віденській опері.

У рамках проекту "В Україну повернусь" Людмила Монастирська, Ольга Безсмертна, Маріан Талаба, Зоряна Кушплер і Олександр Цимбалюк виконають фрагменти із популярних світових опер у супроводі симфонічного оркестру Національної філармонії України під відкритим небом.

"Це - співаки світового рівня. І щоб послухати когось із них, наприклад, у "Метрополітен-опера", потрібно заплатити 300-500 доларів за квиток. У киян буде унікальна можливість почути їх безкоштовно. До того ж, ви ніде більше не побачите цих артистів разом на одній сцені. Також це складний проект із технічного погляду, адже на відкритій сцені інша акустика. Звукорежисеру доведеться якісно "визвучити" не тільки співаків, а й кожен інструмент симфонічного оркестру та хор", - зазначив Анатолій Солов'яненко, головний режисер Національної опери і творчий керівник проекту.

Програма концерту складається із найвідоміших творів світової класики: "Вальс Маргарити" ("Фауст"), "Арія Калафа" ("Турандот"), "Ті Деум" ("Тоска"), "Хор з опери "Набукко", "Хабанера" з опери "Кармен".

Вхід на концерт вільний, кількість посадкових місць обмежена, реєструватися можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 160 палаток і 2 тонни шашлику - чим запам'ятався операфест

8 червня у місті Тульчин на Вінниччині відкрився Operafest Tulchyn. Це вже другий міжнародний оперний фестиваль, який проводять на Поділлі. Відкрити захід приїхав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Зараз ви читаєте новину «Світові зірки безкоштовно заспівають у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути