неділя, 25 березня 2018 11:35

Мирного неба і міцного здоров'я - керівники держави привітали працівників СБУ зі святом

Мирного неба і міцного здоров'я - керівники держави привітали працівників СБУ зі святом
25 березня працівники Служби безпеки України відзначають професійне свято. Фото: rbc.ua

Сьогодні в Україні відзначають професійне свято працівники Служби безпеки. Президент Петро Порошенко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман та секретар Ради націбезпеки і оборони Олександр Турчинов привітали працівників відомства у соцмережах.

"Співробітники Служби безпеки України – справжні професіонали, завдяки яким Україні вдається протистояти гібридній війні і спецопераціям Кремля на території нашої держави. Дякую особовому складу Служби за роботу в ім'я перемоги і заради майбутнього України!" – написав Петро Порошенко.

"Від імені уряду та від себе особисто вітаю з професійним святом! Бажаю співробітникам Служби безпеки України мирного неба, міцного здоров'я, витримки і сил протистояти зовнішнім і внутрішнім загрозам, благополуччя і особистого щастя. Від вашої роботи залежить майбутнє нашої країни", – йдеться у вітальному слові Володимира Гройсмана.


Також до привітань приєднався секретар Ради національної безпеки і оборони України Турчинов:
"Щиро вітаю з святом весь особовий склад Служби безпеки України! Хочу подякувати працівникам Служби, які доклали неймовірних зусиль до звільнення полонених українських військовослужбовців і цивільних! Бажаю вам завжди бути першими – в роботі і в житті! Міцного вам здоров'я, благополуччя та невичерпної енергії! Нехай Господь благословить вас і ваші родини!".


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, скількох державних зрадників спіймали й засудили минулого року

Служба безпеки України — це державний правоохоронний орган спеціального призначення, який забезпечує державну безпеку України. Підпорядкована главі держави. 20 вересня 1991 року Верховна Рада ухвалили постанову "Про створення Служби національної безпеки України". А 25 березня наступного року - Закон "Про Службу безпеки України".
23 співробітники СБУ загинули в зоні АТО.

Зараз ви читаєте новину «Мирного неба і міцного здоров'я - керівники держави привітали працівників СБУ зі святом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути