понеділок, 25 січня 2016 21:48

Мінфін США вперше звинуватив Путіна у корупції

Мінфін США вперше звинуватив Путіна у корупції

Заступник глави Мінфіну США з питань боротьби з тероризмом і фінансової розвідки Адам Жубін звинуватив президента Росії Володимира Путіна в корупції.

Про це він сказав в інтерв'ю "ВВС".

"Ми бачили, як він збагачує своїх друзів, своїх близьких союзників, і маргіналізує тих, хто не належить до його друзів і не займає державні посади. Будь це енергетичне багатство Росії чи то інші державні контракти, він дає це тим, хто, як він думає, буде служити йому, і виключає тих, у кому сумнівається. Для мене, це корупція ", - заявив він.

Уряд США ввів санкції проти низки соратників Путіна в 2014 році і заявив, що Путін зробив таємні інвестиції в енергетичний сектор. Однак американці тоді не стали безпосередньо звинувачувати президента РФ в корупції. Жубін не став коментувати секретну доповідь ЦРУ від 2007 року, у якій йшлося, що статок Путіна становить близько $40 млрд. Але він заявив, що російський президент володіє таємно накопиченими багатствами.

Зараз ви читаєте новину «Мінфін США вперше звинуватив Путіна у корупції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути