середа, 11 березня 2009 08:32

Мільярдера можуть посадити на 150 років

Мільярдера можуть посадити на 150 років
Прокурори вимагають засудити американського фінансиста Бернарда Мейдоффа, якого звинувачують в створенні фінансової піраміди, до 150 років тюремного ув"язнення.

Адвокат Мейдоффа Іра Соркін заявила, що його підзахисний готовий визнати себе винним за 11 пунктами звинувачення. Йдеться, зокрема, про звинувачення у відмиванні грошей, наданні неправдивих свідчень та шахрайстві.

На слуханнях було вирішено питання про те, чи може Іра Соркін представляти інтереси Мейдоффа. Судді стало відомо, що сім"я адвоката втратила гроші через афери фінансиста. Проте у результаті він дозволив Соркіну захищати клієнта.

Нагадаємо, Бернарда Мейдоффа заарештували 12 грудня 2008 року, незабаром після чого відпустили додому під заставу. За версією слідства, загальний збиток від створеної піраміди Мейдоффом складає 50 мільярдів доларів. Від афери постраждали близько трьох мільйонів осіб, які живуть в різних країнах світу.


Довідка від Gazeta.ua:

Бернард Медофф - американський бізнесмен, колишній голова ради директорів фондової біржі NASDAQ. У 1960 заснував на Уолл-стріт фірму "Bernard L. Madoff Investment Securities LLC" і очолював її до 11 грудня 2008, коли він був звинувачений в створенні можливо найбільшої в історії фінансової піраміди.

За матеріалами Lenta.ru, Topnews

Зараз ви читаєте новину «Мільярдера можуть посадити на 150 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути