Ексклюзиви
вівторок, 15 серпня 2006 14:54

Міліція розшукує депутата - лідера злочинного угруповання "Башмаки"

Міністерство внутрішніх справ України звертається до громадян з проханням допомогти в розшуку одного з лідерів організованого злочинного угруповання "Башмаки" Рувина Аранова. Угрупування діяло на території АРК, Запорізької, Харківської областей та Києва,

Про це сьогодні повідомив заступник міністра МВС Володимир Євдокимов.

За його словами, Аронов є депутатом Верховної Ради АРК (член НДП, обраний за списком Блоку Сергія Куніцина,), а також спортивним директором ВАТ "Спортивний клуб "Таврія".

Євдокимов розповів, що до бандитського угрупування входили 20 осіб, з яких 7 вже заарештовані, 5 знаходяться в розшуку, решта перебуває на підписці про невиїзд.

Як зазначив заступник міністра, на рахунку злочинців близько 50 вбивств, 8 викрадень людей. Злочини були скоєні впродовж 1991-2005 років.

Звертаючись до громадськості, заступник міністра попросив також повідомити про місце знаходження інших лідерів злочинної групи: Олександра Данильченка – президента Федерації боксу Криму, а також Миколи Кожухаря – президента Федерації з вільної боротьби АРК та Геннадія Мельника і Андріана Рака.

Євдокимов зазначив, що на боці цього угруповання діяли приблизно 10 співробітників міліції. Він не уточнив, в якому званні та на якій посаді працювали ці правоохоронці, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Міліція розшукує депутата - лідера злочинного угруповання "Башмаки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути