середа, 01 квітня 2009 10:22

Міліціонер торгував наркотиками просто на робочому місці

Міліціонер торгував наркотиками просто на робочому місці

В Миколаєві затримали правоохоронця, який займався розповсюдженням наркотичних речовин.

24-річний співробітник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків продавав марихуану та опій практично на робочому місці.

Кілька місяців за його "бізнесом" стежили працівники відділу внутрішньої безпеки. І після чергової контрольної закупки чоловіка затримали. Докази знайшли при обшуку в кабінеті затриманого.

Зібрані матеріали направлено до прокуратури Миколаївської області. Поки триває слідство колишній правоохоронець перебуває під вартою.

Проти нього порушено кримінальну справу за незаконне зберігання та збут наркотичних речовин. Згідно з цією статтею, йому загрожує від 5 до 10 років ув"язнення з конфіскацією майна.

У той же час у Києві командир військової частини продавав зброю. Внаслідок затримання великої партії зброї оголошено про термінову інвентаризацію військових складів в Україні.

Дві снайперські гвинтівки, ручні кулемети з приладами нічного бачення, 8 автоматів, 17 пістолетів та 6 тисяч патронів в центрі Києва розвантажували заступник командира військової частини, його підлеглий та директор підприємства з переробки зброї.

Порушено кримінальні справи за фактом розкрадання зброї та боєприпасів. Міністерство оборони проведе внутрішнє розслідування. Представники Генштабу з"ясували, що з затриманої зброї 4 пістолети та один автомат належали згаданій частині, джерела надходження решти зброї наразі з"ясовується.

Як повідомлялося, київські правоохоронці контролюють бізнес секс-послуг столиці. Міліціонери, патрулюючи київські вулиці, збирають "податки" із сутенерів, а ті – з повій.

Як кажуть самі повії, щодня вони змушені платити по 100 гривень, аби утримувати міліцейських покровителів.

Заступник міністра МВС Володимир Євдокімов не заперечує, що подібні випадки цілком можуть бути статися.

Також нещодавно у Львові розкрили правоохоронців, котрі "кришували" місцевий секс-бізнес.

Крім того, Українська рада у справах біженців звинувачує українських правоохоронців, як і українське суспільство загалом, у расовій та етнічній нетерпимості.

За матеріалами ТСН, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Міліціонер торгував наркотиками просто на робочому місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути