Ексклюзиви
пʼятниця, 15 березня 2013 11:15

Михайло Поплавський свій новий кліп присвятив сину

Напередодні прощенної неділі Михайло Поплавський пропонує всім батькам попросити вибачення у власних дітей, якщо вони недостатньо приділяли їм уваги.

Тему батьківства народний артист України піднімає у новому відеокліпі "Сину мій". Цю роботу він присвятив своєму вже дорослому синові – Олександру. Прем'єра відбулася у стінах рідного вишу – Київському національному університеті культури і мистецтв. Серед тих, хто першими оцінили роботу колеги, були народні артисти України Ніна Матвієнко, Оксана Білозір, Віктор Шпортько, Анжеліка Рудницька, Наталя Бучинська, Анатолій Матвійчук, Алла Попова, композитори Ніколо та Геннадій Татарченко.

– "Сину мій" для мене не просто пісня, вона вистраждана мною і пройшла крізь мої душу і серце. Відзнятий на неї кліп є філософією життя, адже з віком все частіше розмірковуєш про його сенс. Через бурхливий темп сучасного життя ми все менше приділяємо уваги своїм дітям, які так її потребують. Ця відеоробота – звернення до молодих батьків, щоб вони цінували кожну мить проведену зі своїми дітьми, бо життя швидкоплинне, – зазначив народний артист України Михайло Поплавський.

Захопливо розповідав про роботу над кліпом режисер Денис Ковтун:

– Перед зйомкою ми дуже хвилювалися, адже весільні кадри мали стати основою майбутнього кліпу. Та коли біля Володимирського собору з лімузина вийшли Саша та Аліна, і я через візир камери побачив ці щасливі закохані очі, стало зрозуміло – більш красивої і правдивої картинки в кліпах ще не було! Під час зйомок я відкрив для себе іншого Михайла Поплавського: не ректора, не шоумена, не бізнесмена, не громадського діяча, а люблячого батька. Давно хотів зняти такий щирий живий кліп – без акторської гри і постановок. Результат перевершив мої сподівання.

Відео наповнене такою позитивною, теплою та щирою енергетикою, що неможливо відвести погляд, хочеться дивитися ще і ще. Після презентації сімейної історії про любов батька до сина – глядачі від зворушення не стримували сліз.

– Ми всі знаємо, як з'явилася ця пісня і серцем цей момент відчували та хвилювалися. Кожна дитина була б щасливою мати такого батька. Фільм налаштовує молоде покоління на те, як потрібно жити та шанувати сімейні цінності, – зазначила народна артистка України Оксана Білозір.

– Мати народжує дитину, але дороговказом є батьком. Для дітей, він взірець. Мати дає доброту і любов, а батько - мудрість, він те дзеркало, в якому діти бачать себе. Михайло Михайлович турботливий батько і друг. А те, як він ставиться до своїх студентів, створює всі умови, щоб діти, навчаючись в університеті, коли їхні батьки далеко, відчували справжній затишок і підтримку, викликає захоплення та повагу, – зазначила народна артистка України Ніна Матвієнко.

Пройнялася сюжетом кліпу і студентська родина КНУКіМ. Свого улюбленого ректора, якого називають між собою "батьком", студенти винагородили гучними оваціями.

Переглянути новий кліп "Сину мій" можна на офіційному каналі Михайла Поплавського в YouTube.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Поплавський свій новий кліп присвятив сину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути