пʼятниця, 14 вересня 2018 11:27

Ми робимо не політичний канал - генпродюсер ТВі Дмитро Носиков про перезавантаження

Ми робимо не політичний канал - генпродюсер ТВі Дмитро Носиков про перезавантаження
Генеральний продюсер телеканалу ТВі Дмитро Носиков прокоментував оновлення каналу

Генеральний продюсер телеканалу ТВі Дмитро Носиков спростовує домисли журналістів про зв'язок каналу з українськими політиками. За його словами, ТВі має польського інвестора, він не буде інформаційно-політичним проектом під вибори, а увімкнеться знову в новому форматі.

Зокрема, видання Медіаняня повідомило, що оточення президента Петра Порошенка готується до створення провладного медіахолдингу, до якого, на думку журналістів видання, повинні увійти "5 канал", телеканал "Прямий", регіональні станції цифрового телевізійного "Харків 1" і "Одеса 1" , а також телеканал ТВі, що відроджується.

"У пресі Дмитра (Носикова - ред.) називали людиною Ігоря Кононенка і пророкували йому місце глави умовного медіахолдингу навколо каналів "Прямий", "112 Україна" і NewsOne, чого так і не сталося", - пишуть журналісти Медіаняні і повідомляють, що "в перезапуск ТВі на першому етапі вкладено $500 тисяч".

"Хлопці. Цю нісенітницю навіть складно спростовувати - настільки це вигадка. Ми перезапускаємо TVi. У нас складнощі з Нацрадою (Нацрада з питань телебачення і радіомовлення), нам анулюють ліцензії. Ми робимо не політичний канал, витрачаємо абсолютно не ті гроші, що написані в статті. У нас відкритий зрозумілий іноземний інвестор, кредитна лінія, своя бізнес-стратегія", - заявляє Носиков на своїй сторінці в Facebook.

"А тут хтось вирішив хайпанути... Дуже цікаво - хто це джерело? Що за стандарти журналістики? Ух ... здивуєтеся всі, коли канал запуститься..." - зазначає генпродюсер ТВі Носиков.

Зараз ви читаєте новину «Ми робимо не політичний канал - генпродюсер ТВі Дмитро Носиков про перезавантаження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути