вівторок, 12 квітня 2016 14:29

Мер окупованої Горлівки оголосив себе "верховним головнокомандувачем УССР"

Мер окупованої Горлівки оголосив себе "верховним головнокомандувачем УССР"
Призначений ватажком бойовиків ДНР Захарченком "мер" Горлівки Станіслав Кім

Призначений ватажком бойовиків ДНР Захарченком "мер" Горлівки Станіслав Кім записав відеозвернення. Розповів, як Карл Маркс і Лев Троцький мріяли знищити расу слов'ян, щоб віддати територію Росії сіоністам. А також оголосив себе "верховним головнокомандувачем УРСР" і закликав сили АТО переходити на бік Радянського Союзу.

У своєму зверненні Кім розкритикував проекти "Новоросія" і ДНР. Нібито таким чином вбивається шанс відновити СРСР.

"Замість СРСР у нас з'явилася Новоросія. Потім Донецько-Криворізька республіка. Потім Донецька і Луганська народна республіки. Загалом, ми замість слона отримали мишу. Ось так потихеньку йде злив", - заявив Кім.

"Мер" Горлівки також розповів, що в Україні "йде зачистка території від корінного народу". Організована вона начебто для того, щоб заселити територію країни представниками іншого народу.

"Не буду говорити якого, вирішуйте самі, у кого є голова на плечах", - сказав Кім.

На думку Кіма, війна на Донбасі була розв'язана для того, щоб населення Західної України не могло чинити опір майбутній реституції. Ватажок бойовиків Горлівки вважає, що незабаром поляки і румуни збираються вимагати повернення своєї власності, конфіскованої за часів СРСР. І для того, щоб українці не чинили опір цьому, їх відправляють "вмирати на Східний фронт".

"Настав час вертатися додому - в Радянський Союз - туди, звідки ми всі вийшли" - закликав Станіслав Кім.

Головний меседж свого звернення ватажок бойовиків Горлівки залишив наостанок. У відеоролику він продемонстрував "указ президента СРСР" щодо призначення його "верховним головнокомандувачем УРСР". При цьому автором документа, судячи з підпису, є якийсь Тараскін, який оголосив себе "виконуючим обов'язки президента СРСР". "Указ" датується 3 березня й був підписаний нібито в Кремлі.

"Слухай бойовий наказ! Наказую командирам частин і підрозділів військ АТО особовий склад привести на вірність присязі трудовому народу СРСР. На своїх штабах підняти прапор Радянського Союзу. І приступити до розробки операції зі звільнення нашої Батьківщини - УРСР від організованих злочинних угруповань і їхніх пособників", - наказав Кім.

Крім того, він похвалив терориста Ігоря Стрєлкова за те, що той розстріляв двох своїх підлеглих, керуючись наказом Сталіна, прийнятим в 1941 році.

Нагадаємо, біля Горлівки бойовики з артилерії обстріляли свої позиції.

Зараз ви читаєте новину «Мер окупованої Горлівки оголосив себе "верховним головнокомандувачем УССР"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути