субота, 07 листопада 2009 13:42

Медведєв знайшов причину газових проблем України

Медведєв знайшов причину газових проблем України

Президент РФ Дмитро Медведєв пов"язує складнощі, що виникли у України з оплатою російського газу на початку листопада, з виборчою кампанією в країні.

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко раніше заявила в розмові з главою уряду РФ Володимиром Путіним, що президент України Віктор Ющенко перешкоджає видачі грошей на оплату російського газу. Проте напередодні Тимошенко заявила, що "Нафтогаз" розрахувався з "Газпромом". За її словами, Україна заплатила близько 500 мільйонів доларів.

"Ми пам"ятаємо січневий конфлікт, ми домовилися про правила роботи, про те, що, якщо вони не можуть платити, вони повинні потурбуватись заздалегідь про отримання кредитів. Інакше, відбувається перехід на передоплату в постачаннях газу. Проте, проблема виникла. Зв"язано це, на мій погляд, з тією виборчою кампанією, яка ведеться в Україні, коли одна влада шкодить іншій в спробі отримати політичні очки", - сказав Медведєв в інтерв"ю німецькому журналу "Шпігель", яке він дав 2 листопада 2009 року.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Медведєв знайшов причину газових проблем України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути