вівторок, 03 березня 2009 16:13

Медведєв як і Путін не любить носити фраки (ФОТО)
8

Принц Феліпе, королева Софія, Дмитро таі Світлана Медведєви, король Хуан Карлос
Фото: Фото Reuters
Принцеса Летіция поруч з Дмитром Медведєвим
Король Хуан Карлос разом з королевою Софією вітається з подружжям Медведєвих
Президент Росії Дмитро Медведєв разом з дружиною Світланою прибув з державним візитом до Іспанії, де провів переговори з королем Іспанії Хуаном Карлосом I та главою іспанського уряду Хосе Луісом Родрігесом Сапатеро, а також взяв участь в засіданні російсько-іспанського форуму "Діалог громадських общин". Офіційна частина заходів розпочалася в понеділок, 2 березня, з церемонії зустрічі Дмитра Медведєва з королем Іспанії Хуаном Карлосом I та королевою Софією в палаці Ель Пардо. З 1976 року частина зал палацу стала музеєм та відкрита для відвідин. Загалом в палаці розміщуються глави іноземних держав, які прибувають до Іспанії з державними візитами. В понеділок Дмитро Медведєв поклав вінок до монументу загиблим за Іспанію, який розташований в центрі столичної площі Леальтад.

Російський президент також зустрівся з ректорами російських, іспанських та латиноамериканських університетів та взяв участь в завершальному засіданні російсько-іспанського форуму "Діалог громадських общин".

Увечері в королівському палаці відбувся державний прийом від імені короля і королеви Іспанії на честь російського лідера та його дружини.

Оскільки подія була урочиста, дрес-код був відповідний. Всі чоловіки прийшли у фраках, а жінки у вечірніх сукнях. Слід зазначити, що Медведєв був одягнений за всіма правилами етикету. Його дружина також повністю дотрималася етикету, хоча колір її сукні був трохи похмурий.

Між тим, це перша публічна поява Дмитра Медведєва у фраку. До цього він обмежувався тільки костюмами. Треба сказати, що його попередник Володимир Путін також не дуже часто балував публіку своєю появою у фраку. Екс-президент РФ тільки двічі одягав його. Вперше Путін одяг фрак на прийом до англійської королеви під час візиту до Великої Британії в червні 2003 року. Другий та останній раз Володимир Володимирович одягав його в лютому 2006 в гостях у іспанського короля. "Не можу сказати, що мені подобається одягати фрак. Це не дуже зручний одяг, для мене в усякому разі", - сказав тоді Путін.

За матеріалами РИА "Новости", Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Медведєв як і Путін не любить носити фраки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути