Ексклюзиви
пʼятниця, 10 грудня 2010 15:45

Медведєв сфотографувався з відомим кримінальним авторитетом (ФОТО)

У російській пресі опублікована скандальна фотографія, на якій президент Росії Дмитро Медведєв позує поряд з ватажком організованого злочинного угрупування (ОЗУ) міста Волгодонська на прізвисько Адмірал (Євген Кудрявцев). Сам мафіозо, чия банда вже 20 років тримає під контролем місто Волгодонськ Ростовської області з розташованою там атомною електростанцією, гордий таким знайомством і всіляко нахвалює главу держави за його "відкритість".

Знімок, на якому забражено бандитського ватажка Кудрявцева, його дружину і Медведєва, був опублікований на першій смузі газети лідера ОЗУ під назвою "Правда, что!". Копію газетної шпальти наводить "Нова газета". Як виявилося, в 2009 році мафіозо відпочивав на гірськолижному курорті в Червоній галявині, де йому пощастило поспілкуватися та сфотографуватися з президентом Росії, повідомляє "Новий регіон".

Сам Кудрявцев описує зустріч з главою держави з неприхованим захопленням.

"Захопливі враження від приголомшливих пейзажів і стрімких гірськолижних спусків стали ще яскравіші після моєї зустрічі на лижній трасі з президентом Російської Федерації Дмитром Медведєвим. Це було під час нічного катання. Уявіть: горять ліхтарі, гори гарні, як у казці, в тілі - виплеск адреналіну , в душі - пісня! Пишаюся, що президент моєї країни не ховається за куленепробивним щитом, як Барак Обама. Це по-нашому, по-російськи!", - підкреслив він.

За словами кримінального авторитета, він був вражений відкритістю президента Росії.

"Мене самого вразила легкість, з якою у нас зав'язалася розмова. Дмитро Анатолійович - проста і відкрита людина, і, зрозуміло, зустріччю я залишився задоволений", - зізнався Кудрявцев.

За даними російської преси, Кудрявцев на прізвисько Адмірал керує злочинним угрупованням під назвою "Олімп". Відзначається, що бандити контролюють не тільки саме місто Волгодонськ, але і місцеву атомну електростанцію. Тим, хто відмовляється платити "данину", "олімпійські" арматурою ламають ноги і пробивають голови.

Як пишуть російські видання, люди Кудрявцева успішно входять у владу, стають депутатами від "Єдиної Росії", а також беруть на роботу "наглядачами" (рос. "смотрящий" - кримінальний авторитет, який контролює певну територію) дітей начальників правоохоронних органів. Всі спроби кримінального переслідування бандитів закінчуються безрезультатно. Члени злочинної організації закривають кримінальні справи за допомогою чиновників і корумпованих співробітників правоохоронних органів.

Міліціонерів, які намагалися боротися з Адміралом, з міста прибирають і розсилають по селах.

"Тих, хто не бажає лягати під бандитів, пресують. Одному з них підірвали машину", - пише "Новая газета".

Зараз ви читаєте новину «Медведєв сфотографувався з відомим кримінальним авторитетом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути