понеділок, 19 березня 2012 22:13

Спецтема: Зґвалтування та вбивство Оксани Макар

Мажора та гвалтівника Оксани Макар у 3-річному віці взяли із дитбудинку

Мажора та гвалтівника Оксани Макар у 3-річному віці взяли із дитбудинку

Один із затриманих чоловіків, Максим Присяжнюк, який 9 березня брав участь у згвалтуванні 18-річної Оксани Макар, в дитинстві бився із дітьми та крав гроші.

24-річний парубок - прийомний син голови райдержадміністрації Людмили та її заступника Володимира Петровича Присяжнюка. Його узяли із миколаївського дитбудинку в 3-річному віці.

ВІДЕО: Оксана Макар побажала, щоб її кривдникам відрізали геніталії і згодували псам

"Людмила Олександрівна з чоловіком ніяк не могли завести дітей. Тому взяли прийомних, з дитбудинку. Дівчинка померла в 12 років, хвора була. А хлопчик вредний був. Постійно в школі бився з дітьми, ногами всіх лупасив. Гроші крав у батьків та учнів. Одного разу двійок нахапався, то шкільний журнал вкрав. Спалив, мабуть, бо ніхто його більше не знайшов", — розповіла продавчиня Єланецького магазину на Миколаївщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина миколаївського ґвалтівника: Це турботливий і люблячий батько. Він не міг такого зробити

На Єланецькому базарі люди пригадують, що Максим любив хизуватися своїми батьками.

"Дебоширив і хамив, а коли йому робили зауваження, то казав: "А знаєш, хто мої батьки?". Так і хотілося запитати, чи ти знаєш, хто твої батьки? Він же дитбудинківський. Ще не відомо, від яких алкоголіків народився. Видно, гени погані в ньому заграли", - зауважила Людмила, продавчиня одягу на базарі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Феменки на даху у Пшонки вимагали стратити миколаївських садистів

Нагадаємо, 9 березня, в кафе "Рибка" 18-річна Оксана познайомилася із Присяжнюком, 23-річним Євгенієм Краснощоким та 22-річним Артемом Поганисяном.

Вони пішли до квартири Максима, через дорогу від кафе. Там дівчину згвалтували і придушили. Непритомну віднесли на будівельний майданчик, неподалік дому. Кинули в яму зі сміттям та підпалили. Наступного дня чоловік, який прийшов забрати машину зі стоянки, почув стогін. Викликав міліцію. Обгорілу та голу Оксану знайшли в ямі із тліючим сміттям та відвезли до лікарні.

ВІДЕО: Зізнання миколаївського виродка виклали в інтернет

Дівчині ампутували праву руку, зараз вона перебуває у Донецькому опіковому центрі. Наразі Оксані у лікарні стає краще. Вночі їй прокололи препарат, який розкриває легені. Після проведення повторної бронхоскопії лікарі констатували, що в легенях у дівчини не так вже багато слизу і вони починають функціонувати.

Детальніше читайте у вівторковому номері "Газети по-українськи".

Зараз ви читаєте новину «Мажора та гвалтівника Оксани Макар у 3-річному віці взяли із дитбудинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути