четвер, 13 травня 2021 18:32

МАУ скасувала рейси в Ізраїль

МАУ скасувала рейси в Ізраїль
МАУ скасувала заплановані на 13 травня рейси до Тель-Авіва. Фото: avianews

Українська авіакомпанія МАУ скасувала всі заплановані на 13 травня рейси із Києва до Тель-Авіва та у зворотньому напрямку.

Пасажирів просять уважно стежити за оновленням інформації на сайті авіакомпанії, а також на сайтах аеропортів Бориспіль і Бен Гуріон. Йдеться про рейси з номерами PS778, PS775, PS776 та PS777, повідомляє прес-служба МАУ.

"У разі появи нової інформації, пасажири будуть проінформовані шляхом направлення інформації на електронну пошту, яку вони вказали під час бронювання або придбання квитка", – наголосили в авіакомпанії.

У МАУ підкреслили, що безпека пасажирів і екіпажів є першим пріоритетом авіакомпанії. Рішення про здійснення рейсів буде переглядатися кожні 24 години з урахуванням наявності або відсутності обмежень для здійснення польотів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїль готується до наземної операції в Секторі Гази

Для квитків на фактично скасовані рейси можливі наступні дії:

– зміна дати подорожі на рейси МАУ без оплати штрафу і доплати за тарифом в оригінальному класі протягом терміну дії квитка, за умови зняття обмежень аеропортом;

–обмін квитка на промокод із додатковим бонусом 25% на сайті МАУ;

– повернення коштів.

Конфлікт в Ізраїлі загострився в понеділок, коли ізраїльський суд дозволив виселити поселення палестинців у Східному Єрусалимі.

Армія оборони Ізраїлю повідомляє, що в результаті удару по будівлі в місті Газа були ліквідовані двоє керівників військової розвідки ХАМАС. Авіаудари були нанесені у відповідь на атаку бойовиків в центральній частині Ізраїлю. Також у ніч на 12 травня в районі Рамаль (Північно-західна околиця міста Газа) було атаковано висотну будівлю ХАМАС, в якому, крім іншого, розташовувалися штаби цієї організації.

Ізраїльські військові посилили присутність на кордоні з палестинськими територіями. Влада закликає ізраїльтян залишатися вдома й біля бомбосховищ. Сутички між поліцією та демонстрантами, які розпочалися в Єрусалимі, поширилися арабськими містами в Ізраїлі, унаслідок чого застрелили одну людину.

Зараз ви читаєте новину «МАУ скасувала рейси в Ізраїль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути