субота, 26 січня 2019 15:12

Матір змусили відповідати за агресивну доньку

Матір змусили відповідати за агресивну доньку
Матір неповнолітньої школярки покарали за статтею про булінг. Фото: скріншот

В Київській області правоохоронці притягнули до адміністративної відповідальності матір неповнолітньої школярки, яка побила іншу ученицю.

До поліції з повідомленням про побиття 14-річної учениці невідомою особою звернувся директор школи села Вишеньки та попросив наряд. Про це повідомляє прес-служба поліції в Київській області.

"Працівники ювенальної превенції встановили, що між ученицями 9-х класів виник конфлікт щодо розповсюдження неправдивих чуток. Агресивно налаштована дівчина викликала з уроку 14-річну дівчину і на коридорі почала її бити ногами. Принижувала нецензурною лайкою, нанесла ляпаси долонею по обличчю. Сварку помітила вчителька школи та розвела дівчат по різним навчальним класам", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярі вирішили "продати" однокласника

Однак, конфлікт між дівчатами на цьому не закінчився.

"Після школи дівчина зібрала компанію учениць у свою підтримку і перестріла на вулиці свою "жертву". Бійку відзняли на мобільний телефон і потім виклали у мережу Інтернет", - розповіли правоохоронці.

Наразі мати агресивної учениці притягнута до адміністративної відповідальності за булінг. Дівчинка, яку побили, проходить судово-медичне обстеження для встановлення ступеню нанесення тілесних ушкоджень.

Раніше, у місті Каховка на Херсонщині 12-річного школяра побили однокласники. Потерпілого забрали до лікарні з черепномозковою травмою та травмою грудної клітини.

Зараз ви читаєте новину «Матір змусили відповідати за агресивну доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути