пʼятниця, 26 березня 2010 13:30

Мати до смерті нагодувала восьмимісячного хлопчика ковбасою (ФОТО)

У Смілі Черкаської області біля центрального базару на купі піску будівельники знайшли мертву восьмимісячну дитину. Правоохоронці з"ясували, що хлопчик з циганської сім"ї.

"Будівельники спочатку подумали, що то лежить лялька, яку залишили діти. Коли побачили, що то дитина, вжахнулися", - розповідає начальник головного управління МВС України в Черкаській області 54-річний Валерій Дерновий. "Працівники міліції разом з пошуковою собакою шукали матір. Роботу ускладнювало те, що місце будівництва знаходилось біля базару. Один із місцевих мешканців точно вказав, що бачив як по площі з немовлям на руках ходила жінка ромської національності. А трохи пізніше він її вже бачив без дитини".

Співпадав і опис одягу немовляти з розповіді свідка. Через декілька годин працівники міліції доставили п"яну жінку до райвідділу. Мати розповіла, що вони з чоловіком були в гостях. Там випили. Коли прийшов час годувати дитину, затьмарена алкоголем мати дала хлопчику ковбасу. Каже, що не помітила як дитя захлинулося і померло. Вже згодом, звернувши увагу, що малюк занадто спокійний і не дихає.

Мертву дитину батьки залишили на купі піску біля найближчого будівництва багатоповерхівок. Хлопчик – білявий, подейкують, що це теж стало причиною смерті дитини. Циганка перед працівниками міліції намагалася виправдатися, що залишила лише тому, що хотіла розповісти своїм рідним про горе. Мовляв, потім мала забрати його та похоронити. На даний час прокуратурою Сміли вирішується питання про порушення кримінальної справи відносно батьків і пред"явлення їм обвинувачення за вбивство з необережності.

Зараз ви читаєте новину «Мати до смерті нагодувала восьмимісячного хлопчика ковбасою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути