Ексклюзиви
четвер, 15 березня 2018 18:16

Матері 5-річного хлопчика потрібні донори рідкісної групи крові

Матері 5-річного хлопчика потрібні донори рідкісної групи крові
Мати-одиначка просить допомоги у небайдужих. Фото: надане Мариною Грищенко

37-річній Наталії Остапець з села Богуславець Золотоніського району на Черкащині діагностували гострий мієлобластний лейкоз. Жінка перебуває в обласному онкодиспансері. Терміново потрібні донори 4 позитивної і негативної групи крові. На лікування щодня йде 10 тис грн. Рідні просять допомоги.

"Наташа мені двоюрідна сестра по материній лінії. 10 березня їй діагностували цей страшний діагноз. А напередодні в неї відкрилася кровотеча. І швидкою допомогою її доставили в Черкаси. Госпіталізували в гематологічне відділення. Сестрі три дні не могли зупинити кровотечу, в її крові показники тромбоцитів були на "нулі". Зараз Наташа проходить хіміотерапію. Щодня на лікування витрачаємо по 10 тисяч гривень. Допомагають родичі, друзі, знайомі. Лікарі наперед не можуть спрогнозувати, яким буде лікування. Препарати призначають сьогодні на завтра.Наташі дуже потрібні донори, бо кров надзвичайно рідкісна. На тромбоцити підходять люди з 4+ та 4- групою крові, а на цільну лише з 4+. Наташа живе з батьками-пенсіонерами. З чоловіком розлучена. Виховує 5-річного синочка Остапчика. Вона з ним перебуває в декретній відпустці, бо хлопчику за станом здоров'я лікарі не рекомендують відвідувати садочок. Остапчик дуже за нею скучає. І не хоче вірити, що мама в лікарні, каже, що поїхала в магазин йому за подарунками. Просимо допомоги в тих, хто має четверту групу крові. Дуже потрібна і фінансова підтримка. Будемо вдячні всім, хто відгукнеться на наше прохання", - розповіла Gazeta.ua Марина Грищенко із Києва.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 5168 7450 1039 3178 (Остапець Наталія Сергіївна).

Її дядько Микола Петрович Грищенко координує пошук донорів, його контакти: (067) 732-84-37.

Зараз ви читаєте новину «Матері 5-річного хлопчика потрібні донори рідкісної групи крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути