Ексклюзиви
понеділок, 11 травня 2009 18:23

Мати примушувала 15-річного сина займатися з нею сексом

Мати примушувала 15-річного сина займатися з нею сексом

Співробітники міліції міста Таліца Свердловської області не повірили своїм вухам, коли 15-річний М. Женя прийшов в міліцію і заявив: "Мама примушує мене з нею спати!"

Зараз збоченка заарештована, а хлопчик відправлений до дитячого притулку.

36-річна жінка не раз була судима за крадіжки і розбої. Звільнившись з чергового вироку минулого року, Тетяна повернулася додому до старшого сина Жені і 5-річної дочки. Батька у дітей немає, їх виховала бабуся.

Замість того щоб шукати роботу, жінка почала пити. Витративши до копійки пенсію матері, цілими днями пропадала у знайомих, а діти сиділи голодними.

Повертаючись додому, Шабаліна била дітлахів. Женя кожного разу заступався за маленьку сестричку, і востаннє мати побила його так, що бабуся викликала "швидку".

"Хлопчик був дуже заляканий, з ним працював дитячий психолог, - говорять співробітники таліцької міліції. - А коли він все-таки почав розповідати, як їх з сестричкою катувала мама, у нас мурашки бігли по шкірі!"

Сама Шабаліна навідріз заперечувала свідчення дитини, запевняючи, що не чіпала дітей і пальцем. Тоді їй і Жені було вирішено влаштувати перехресний допит, на якому несподівано випливла страшна правда.

Під час очної ставки 15-річний школяр несподівано заявив, що мати... примушувала його займатися з нею сексом.

"Якось мама повернулася п"яна і наказала мені роздягтися і лягти з нею в ліжко, - згадував хлопчик. - Вона погрозила, що приб"є мене, якщо я не займуся з нею цим!"

На допиті була присутня бабуся хлопчика: літня жінка ледь не знепритомніла, почувши, що її внука зґвалтувала рідна дочка. Міліція терміново передала всі отримані матеріали в слідчий відділ Таліцкого району. Проти Шабаліної порушили кримінальну справу "Здійснення насильницьких дій сексуального характеру".

Збоченка спокійно підтвердила, що засумувала у в"язниці по чоловікам, ось і вирішила використовувати сина. Зараз Тетяна знаходиться під арештом, а її діти відправлені до дитячого притулку.

За матеріалом life.ru

Зараз ви читаєте новину «Мати примушувала 15-річного сина займатися з нею сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути