вівторок, 11 травня 2010 19:26

Маршрутка з пасажирами збила стовп електропередач (ФОТО)

11 травня близько 15 год у Вінниці по вул. Чорновола маршрутне таксі збило залізобетонний стовп електромережі. Троє людей госпіталізовані. ДТП паралізувало рух у місті на півтори години.

Це трапилося за Київським мостом у напрямку вул. Червоноармійська. "Богдан" маршрутом N41 "Барське шосе-Київська" намагаючись уникнути зіткнення з легковиком наїхав на стовбур.

"Ми їхали за тою маршруткою, - розповіла кондуктор тролейбуса N3. - Як я зрозуміла, перед ним їхав ще один тролейбус "дев'ятка". Той зупинився на переході, бабцю пропускав. Водій "Богдана" напевно ґаву зловив, вчасно не пригальмував. Бо між ним і тим тролейбусом їхала темно-синя "лада". От щоб на неї не наїхати, водій звернув вправо, якраз на стовбур. Я не знаю, чого той стовп упав, бо ми всі їхали на швидкості не більше 40 кілометрів на годину. Може, він просто вже ледь тримався.

У салоні маршрутки перебували близько 30 людей.

"Ми на вулиці з друзями гралися, - розповідає 12-річний Олексій Майданюк. - Живемо недалеко від мосту. Тут чуєм, щось як гупне! То ми побігли подивитися, що ж там таке случилося. А тут ще й "швидкі" почали їхати. Сирени, мигалки. Прибігли, біля маршрутки люди стоять. Перелякані такі! За голови тримаються. Діти і дорослі плачуть. А одна маленька дитинка громше всіх. Ми ближче до маршрутки підходимо. А з салону бабушку виносять. У неї кістка стирчить з ноги. Кажуть, що то відкритий перелом. Вона якраз збиралася виходити на зупинці, а тут аварія. А ще у однієї тоьоті з носа кров юшить. Вона його напевно також зламала. То тих трьох в лікарню забрали".

Аварія сталася між одними з найважливіших перехресть Вінниці. Рух перекрили з обох боків. Через обірвану лінію рух тролейбусів припинився. Аби зекономити час люди переходили міст пішки.

"Дивись, от реклама на "Богдані" – "Реквієм", - тицяє молода дівчина на задню частину автобуса на якому рекламується бюро поминальних послуг. - Добре, що хоч родичам тих пасажирів у цю фірму не прийшлося дзвонити".

Працівники Міського Трамвайно-тролейбусного управління відтягнули маршрутку. Краном ремонтники перетягнули на вантажівку стовп. На його місці поставили тимчасовий.

Водій "Богдана" запевняв правоохоронців, що у нього відмовили гальма. Ведеться слідство.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Маршрутка з пасажирами збила стовп електропередач (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути