Ексклюзиви
середа, 28 березня 2007 14:13

Маріуполець вбив друга за надмірне нахабство

У Іллічівському районі Маріуполя, недалеко від Садового товариства "Прометей", у водоймищі довколишнього кар"єру виявили труп. Смерть невідомого чоловіка наступила від рубаної рани голови. Також правоохоронці відзначили той факт, що труп пролежав у воді тривалий час. Це, а також відсутність яких-небудь документів дуже ускладнювало розпізнання покійного. Про це повідомила прес-служба Маріупольського ГУМВД України в Донецькій області.

Незабаром особу загиблого чоловіка встановили: ним виявився раніше неодноразово судимий житель Іллічівського району 1970 року народження. Оперативники вийшли на підозрюваного у вбивстві - 38-річного приятеля покійного (також судимого), якого затримали по гарячих слідах.

За словами затриманого, з убитим товаришем він був знайомий з дитинства. Потерпілий ледарював, ніде не працював, а гроші були потрібні. Спочатку він продав свою двокімнатну квартиру в Жовтневому районі і купив однокімнатну в Іллічівському. З різниці в ціні вдалося прожити, але недовго. Після цього він продав і цю квартиру. Жити стало ніде. На допомогу прийшов старий приятель, який запропонував дах своєї матері.

Чоловік як і раніше вів аморальний спосіб життя, переклавши всі турботи на свого знайомого. За зізнанням затриманого, поступово у нього виникло бажання позбавитися від набридливого приятеля. Для цього 13 січня він заманив свою майбутню жертву до безлюдного в цю пору року кар"єра. Після короткої сварки наніс товаришеві молотком удар по голові, від якого той помер на місці. Наповнивши кишені одягу убитого камінням, злочинець зіштовхнув тіло у воду.

За фактом злочину порушили кримінальну справу за ст. 115 ч. 1 УК України. Затриманий знаходиться в слідчому ізоляторі, пише интернет-газета Донбасса.

Зараз ви читаєте новину «Маріуполець вбив друга за надмірне нахабство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути