четвер, 09 листопада 2006 12:05

Маніяк виривав серця у живих жертв на Донеччині

У Донецькій області затримали 32-річного маніяка-різника, який вирвав серця у двох дівчат, коли вони були ще живими. За словами маніяка, здійснювати криваві ритуали його примушував диявол.

Тіла двох дівчат з випатраними нутрощами і живцем вирваними серцями виявили в різних селищах практично одночасно. Затримати різника вдалося майже відразу по гарячим слідами.

- На мій рід накладене стародавнє прокляття. Те, що Cатана остаточно заволодів мною, я зрозумів, коли побачив у своїх руках скривавлений ніж і жіноче серце, яке ще билося,- спокійно розповів чоловік слідчим.

За словами маніяка, своє перше вбивство він скоїв, тому що йому хотілося "зробити щось жахливе". Коли на декілька секунд він опам"ятався то побачив, що жертва б"ється в агонії, його руки були по лікоть у крові, а в долонях він тримав тільки-но вирване серце.

Другу дівчину чоловік вбив за вже відпрацьованим сценарієм.

- Я насолоджувався відчуттям могутності. Не відчуваючи свого тіла, я зробив страшну річ: розкрив грудну клітку ще живої дівчини і дістав тепле серце, що тріпотіло, - сказав маніяк.

Експертиза визнала злочинця осудним. За законом України його чекає від 10 років позбавлення волі до довічного ув"язнення, пише Factnews.ru.

Зараз ви читаєте новину «Маніяк виривав серця у живих жертв на Донеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути