Ексклюзиви
понеділок, 03 серпня 2009 17:38

Майклу Джексону подобалось багато жінок

Майклу Джексону подобалось багато жінок

Майкл Джексон страждав від багатьох фобій: йому не подобався колір його шкіри, він боявся мікробів, бруду, хвороб, і, як стверджують його друзі, він боявся жінок і абсолютно не умів підтримувати з ними тривалі стосунки.

Виявляється все більше колишніх пасій короля поп-музики. Проте всі ці стосунки не принесли знаменитому співакові щастя.

Про один з таких романів з танцівницею Тетяною Тамбтзен розповів батько знаменитості в книзі The Jacksons: "...Майкл був закоханий в Тетяну... Йому здавалося, що вона жінка з душею дитини. Він боявся стосунків, тому, щоб впізнати Тетяну ближче, запросив її в свій концертний тур.

Коли менеджер мого сина звільнив Тетяну, Майкл сильно переживав. Він не хотів її втрачати, але менеджер попросив його почекати певний час: мовляв, побачиш, ця дівчина не так проста. Тетяна почала давати журналістам інтерв"ю про свій зв"язок з Майклом. А потім закрутила роман зі співаком Принцом", - писав в мемуарах батько поп-знаменитості.

Нещодавно стало відомо, що кумир мільйонів був без тями і від популярної чорношкірої співачки Бейонс. Про таємницю короля поп-музики проговорився музикант і друг співака ПіДідді в інтерв"ю Ларрі Кінгу на каналі CNN: "До мене на вечірку несподівано заявився Майкл. Я, звичайно, був радий йому, посадив поряд з собою в VIP-зоні. Він нахилився до мене і своїм тонким голосом вимовив: "Ну де ж Бейонс?". Він приїхав через неї! І вони потім там танцювали! Майкл, щоб ви знали, ще той перець!".

У 1996-му Майкл Джексон познайомився з розкішною блондинкою Джоаною Тома. Про цей роман дівчина розповіла вже після смерті артиста: "Одного разу під час мого перебування в "Неверленді" Майкл показав мені коробочку, де зберігав мої фото і листи. Він запитав: мовляв, скільки мені хотілося б мати дітей? Він був дуже добрий до мене. Але його оточенню я не подобалася. Вони всіляко підкреслювали, що не раді бачити мене в цьому будинку... Коли люди, які оточували Майкла, дізналися, що я займалася з ним сексом, моє життя перетворилося на пекло: мене діставали фанати Майкла, обзивали, стверджували, що я все зробила тільки заради грошей...".

Останнім часом, як розповідають друзі поп-зірки, Джексон все частіше нарікав: "Невже я помру, так і не дізнавшись, що таке любов і сім"я? Мені б так хотілося розділити з кимось своє життя, народити дітей. Адже я зовсім один...".

Нагадаємо, що згідно з заповітом співака, трьох спадкоємців повинна виховувати його мати Кетрін Джексон. Колишня дружина поп-короля медсестра Деббі Роу хотіла було поборотись за опіку, але днями погодилася з волею покійного, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Майклу Джексону подобалось багато жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути