Ексклюзиви
пʼятниця, 07 жовтня 2011 11:23

Любителів каррі госпіталізували через переїдання гострої страви

Любителів каррі госпіталізували через переїдання гострої страви

У Шотландії на конкурсі з поїдання гострого каррі - традиційної пряної індійської страви - у декількох учасників трапились напади нездужання. Двох людей, що переїли гострої страви довелося госпіталізувати, при цьому один з учасників був змушений звернутись до лікарів двічі за вечір, пише The Scotsman.

Власник ресторану Абдул Алі влаштував конкурс з поїдання каррі, керуючись благими намірами: він планував зібрати грошей для місцевого хоспісу для дітей, вказує Associated Press. Заявки на участь у кулінарному змаганні подали двадцять людей.

Під час заходу декільком з учасників стало погано - деяких стало нудити, інші втрачали свідомість. У ресторан викликали медиків, які надали для більшості учасників, що постраждали від гостроти конкурсної страви, допомогу на місці. Двох людей довелося госпіталізувати.

Побачивши, що сталось, половина з тих, хто збирався брати участь у конкурсі, але до кого ще не дійшла черга, знялися зі змагання. Тим не менше, навіть незважаючи на невдачу в організації, в ході заходу Абдулу Алі вдалося зібрати кілька сотень фунтів для хоспісу.

Перше місце в змаганні їдців зайняла Беверлі Джонс, а другим став корейський студент Каррі Кім (йому допомога лікарів знадобилась двічі). Власник ресторану пообіцяв, що наступного року конкурс з поїдання гострого каррі буде легшим.

Зараз ви читаєте новину «Любителів каррі госпіталізували через переїдання гострої страви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути