понеділок, 15 лютого 2010 15:27

Любителі тварин назвали Кетрін Зету-Джонс найжорстокішою знаменитістю

Любителі тварин назвали Кетрін Зету-Джонс найжорстокішою знаменитістю
Міжнародна організація "Люди за етичне поводження з тваринами" (People For The Ethical Treatment Of Animals - PETA) назвала актрису Кетрін Зету-Джонс найгірше одягненою знаменитістю 2010 року. Про це повідомляється на офіційному сайті PETA.

Обурення захисників тварин викликала пристрасть актриси до одягу з матеріалів тваринного походження. Замітка на сайті PETA проілюстрована фотографією Зети-Джонс, де вона одягнена в шубу з натурального хутра та шкіряні штани, а в руках тримає сумку з крокодилової шкіри.

Користувачам сайту, які не погоджується з вибором PETA, пропонується взяти участь у голосуванні. До списку погано одягнених знаменитостей потрапили Кейт Хадсон, Голді Хоун, Дженніфер Лопес, Ріанна, Арета Франклін, Джессіка Сімпсон та учасниця реаліті-шоу "The Real Housewives of New York City" Джилл Царін. Крім того, прихильники PETA можуть запропонувати свій варіант відповіді.

У 2009 році список погано вдягнених знаменитостей очолила Мадонна, а в 2008 - Арета Франклін. Крім цього, в останні роки активісти PETA критикували за пристрасть до шкіри і хутра Демі Мур, Каньє Веста, сестер Олсен, Ештона Катчера, Ліндсі Лохан й інших знаменитостей.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Любителі тварин назвали Кетрін Зету-Джонс найжорстокішою знаменитістю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути