неділя, 13 грудня 2015 23:25

Любителі Путіна з тріском програли регіональні вибори у Франції

Любителі Путіна з тріском програли регіональні вибори у Франції

Другий тур регіональних виборів у Франції завершився гучним поразкою для Національного фронту на чолі з Марін Ле Пен.

Крайнім правим не вдалося отримати лідерство в жодному регіоні Франції, повідомляє "Укрінформ" з посиланням на дані екзит-полу.

Як відомо, Національний фронт лідирував після першого туру голосування минулої неділі претендуючи на 6 з 13 регіонів країни.

За попередніми даними, в північному регіоні Нор-Па-де-Кале Пікардія Марін Ле Пен програла кандидату від правої партії "Республіканці" Ксавьє Бертрану. На півдні країни її племінниця Маріон Марешаль-Ле Пен поступилася "республіканцеві" Крістіану Естрозі.

За даними екзит-полів, на півночі, в регіоні Нор-Па-де-Кале Пікардія, Марін Ле Пен підтримали близько 42,3% виборців, а її суперника Ксавьє Бертран - 57,7%. У регіоні Прованс - Альпи - Лазурний Берег 26-річна Маріон Марешаль-Ле Пен отримала 44,2% голосів, а чинний мер Ніцци, "республіканець" Крістіан Естрозі набрав 55,8%.

Нагадаємо, що Національний фронт відомий своїми антиіміграційними програмами, які стали популярні після терактів у Парижі 13 листопада. Ця партія отримала грошову "подяку" від Росії за визнання "референдуму" в Криму.

Зараз ви читаєте новину «Любителі Путіна з тріском програли регіональні вибори у Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути