Ексклюзиви
понеділок, 15 жовтня 2018 13:09

Ляшко на Покрову привітав бійців в госпіталі

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко відзначив свято Покрови разом з пораненими на фронті бійцями. Політик приїхав до Київського військового госпіталю, де вітав ветеранів з Днем захисника України і дякував їм за подвиг. Він наголосив, що для нього велика честь бути разом з військовими у цей день.

Ляшко завітав зокрема до відділення травматології. Зі слів очевидців, бійці щиро раділи такому гостю. Про це повідомляє Інформатор.

"Прикро, що вони зустрічають цей день тут, а не у родинному колі. Але для мене велика честь відзначати Покрову разом з ними", – написав парламентар у себе на Facebook.

Виявилося, що з одним з поранених бійців, Тарасом Моторою з "Айдару", Олег Ляшко розминувся на фронті.

"З Тарасом Моторою з "Айдару" ми розминулися на фронті: він отримав поранення 23 серпня і був доставлений до шпиталю, а я відвідав їхню частину на Луганщині 24 серпня, на День Незалежності…Тарас з Сєвєродонецька, Луганської області – так само, як і моя рідня. Він пішов на фронт заради того, щоб його дружина Світлана і донечка Аня жили під мирним небом. Сьогодні вся родина приїхала підтримати тата. Дружина і донька дуже ним пишаються. І я теж пишаюся Тарасом і зичу йому козацького здоров'я", – зазначив Ляшко.

 

Інший воїн АТО, Віталік Бас, з посмішкою сказав, що Олег Ляшко встиг посивіти.

"Віталік Бас, який лікується у військовому шпиталі, помітив, що я сильно посивів. Кажу йому – бо життя таке. Хоча я не маю права жалітися, коли дивлюся в очі цим хлопцям. Вони пережили стільки, що нам і не снилося, і при цьому залишилися відкритими і усміхненими. Вони – наше майбутнє. Молюся, щоб ці хлопці якнайшвидше одужали".

Одному з бійців народний депутат побажав 100 років життя і дізнався, що Петро зовсім нещодавно одружився.

"Війна війною, а життя триває. 25-річний Петро, який лікується у Київському шпиталі, вчора одружився. Як він сказав – "по-тихому". Дуже світлий хлопець, взірець для сучасної молоді, він вже – наш Герой. Я знаю, що діти Петра будуть читати про нього у підручниках, як ми колись читали про билинних богатирів".

Політик висловив впевненість, що ніхто не має права забувати про тих, хто захищає країну.

"Пам'ятаєте, як наші діди мили рани від осколків, які влучили в ногу чи руку на війні? Нам це було так дивно, бо війна була десятки років тому і, здавалося, вона ніколи не повернеться. Війна поруч. І про це мають пам'ятати всі. Бо коли я їду пізно ввечері по Києву і бачу, скільки молодих людей "зависають" в клубах на дискотеках – мені стає соромно перед нашими захисниками, які лежать у шпиталі. У цій палаті в травматологічному відділенні у Київському шпиталі лежить Поляков Андрій з Сумщини, який отримав поранення під Зайцевим. Дерибасов Андрій з Запоріжжя – був поранений під Авдіївкою. Харків'янин Артем Безпалько – отримав поранення на Світлодарський Дузі. Кожен з них чийсь син, брат, чоловік чи батько. І кожен ризикував життям, щоб ми з вами жили під мирним небом. Згадуйте про них щодня, бо вони – наші Герої", – резюмував лідер парламентської фракції.

 

Нагадаємо, раніше Ляшко сказав, що кількість депутатів треба скоротити до 250 і відстояв інтереси України в ПАРЄ. В рамках "Діалогів Жана Моне" у Франції лідер Радикальної партії Олег Ляшко зустрівся зі справжнім другом України, екс-президентом Європарламенту, головою Європейської місії у справах України Петом Коксом.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко на Покрову привітав бійців в госпіталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути