середа, 06 листопада 2013 12:50

"Львівську браму" почнуть добудовувати вже наступного року

"Львівську браму" почнуть добудовувати вже наступного року
Фото: ua.for-ua.com

Станцію метро "Львівська брама" мають намір ввести в дію у 2015 році, повідомив генеральний директор ПАТ " Київметробуд " Володимир Петренко.

"Львівську браму" ми хочемо розпочати наступного року, але, природно , потрібно знайти кошти, і ми маємо намір у 2015 році ввести її в дію", - сказав він журналістам у ході урочистого відкриття станції" Теремки ".

За словами Петренка, в ході наради з головою Київської міської державної адміністрації було досягнуто домовленості про те, що в 2014 році на станції почне будуватися ескалаторний тунель, а в 2015 році буде проведена закупівля ескалаторів.

Спорудження станції "Львівська брама" заплановано на діючому перегоні між станціями "Золоті ворота" і "Лук'янівська" Сирецько-Печерської лінії столичного метрополітену, введеного в дію в 1997 році. Через відсутність проекту наземних споруд станції в районі Львівської площі вона досі існує у вигляді підземної заготовки, яку поїзди метро проходять без зупинки. Згідно з матеріалами проекту Генерального плану розвитку столиці і його приміської зони до 2025 року, відкриття станції " Львівська брама" заплановано протягом найближчих п'яти років.

Зараз ви читаєте новину «"Львівську браму" почнуть добудовувати вже наступного року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути