Ексклюзиви
середа, 31 грудня 2014 19:49

"Лупили б виродків-терористів щодуху, але нам це забороняють робити",– боєць Національної гвардії
5

Фото: Олена СИНЕЛЬНИК

Напередодні нового року з-під Пісків на Донбасі приїхав додому боєць Національної гвардії із позивним "Мирний". Волонтерам подарував сухпайок, попросив продегустувати та дати свою оцінку. Також розповів про ситуацію у зоні АТО.

"Лупили б виродків-терористів щодуху, але нам це робити забороняють. Тримають на короткому поводку. Ведуть власну політику, далеку від інтересів країни.

З організаційного погляду не вистачає координаційного взаємозв'язку, забезпечення і команди на наступ. Це бійців дратує, нерідко зверху йдуть протирічиві команди .Теж враження таке¸ що роблять це спеціально, щоб стримати людей від наступу та визволення захоплених терористами територій",– пояснює "Мирний".

Каже, місцеві теж допомагають бійцям Нацгвардії. Жінки носять вареники та різну здобу, а діти прибігають по цукерки. То ж радує, що не всі там пропащі. Але й серед місцевих є всякі.

"Цей хлопчина із Нацгвардії "подарував" нам свій смачний сухпайок. При цьому він розповів, що цей сухпайок розрахований на добу для одного солдата. У ньому є 3 пакети: сніданок, обід і вечеря. Склад його ви бачите на фото. Увечері ми його з'їли, бо це було обов'язковою умовою. Ии мали його протестувати і поділитися з ним враженнями. Нам, з моєю подругою, вони видались прийнятними на смак.

Наші чоловіки - згадали солдатське життя. Каша перлова дійсно смачна, телятина теж непогана, паштет печінковий - нормальний. До нього входить чай, кава, цукор, мед!- 2 стіки, серветки (вологі і сухі по три штуки) і чотири по чотири галети. Сучасний дизайн, все гарно запаковано" – говорить волонтер Олена Синельник.

Зараз ви читаєте новину «"Лупили б виродків-терористів щодуху, але нам це забороняють робити",– боєць Національної гвардії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути