Ексклюзиви
вівторок, 17 березня 2009 10:16

Лукашенко приїхав до Вірменії зі своїм п"ятирічним "спадкоємцем"

Лукашенко приїхав до Вірменії зі своїм п"ятирічним "спадкоємцем"
Президент Білорусі Олександр Лукашенко прибув з офіційним візитом до Єревану у супроводі свого позашлюбного сина і "спадкоємця", п"ятирічного Колі. Дитина не тільки спустилася разом з президентом трапом літака, але і сиділа у нього на колінах під час спілкування глав держав.

Останнім часом Лукашенко з"являється разом з Колею майже на всіх офіційних заходах. Почалося це після того, як відомий британський піарник Тімоті Белл повідомив президента, що сімейна людина викличе у громадян більше довіри.

3 липня 2008 року під час параду на честь Дня незалежності Білорусі дитина знаходилася на головній трибуні разом з президентом, керівниками парламенту і уряду. Лукашенко брав сина і на відкриття Олімпіади в Пекіні. Тоді Коля був присутній при піднятті білоруського прапора в олімпійському селищі. Хлопчик разом з батьком поспілкувався із спортсменами, заглянув в одну з квартир в олімпійському будинку.

Потім Лукашенко приїхав разом з дитиною на саміт країн СНД в Киргизії. А у вересні 2008 року на виборах до парламенту країни Лукашенко голосував рукою сина Миколи.

Найбільший фурор був викликаний осінню 2008 року на військових навчаннях - тоді Колі вимушені були рапортувати білоруські генерали. Колишній міністр оборони республіки генерал Павло Козловський в інтерв"ю радіо назвав участь сина білоруського президента в навчаннях "спектаклем".

Окрім п"ятирічного хлопчика, народженого медсестрою Іриною Абельською, у Лукашенка є два законні сини: старший, Віктор, є радником президента з питань національної безпеки, середній, Дмитро, - керівником президентського спортивного клубу. Але саме Колю Лукашенко кілька разів називав своїм наступником.

За матеріалами: Московський комсомолець, NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко приїхав до Вірменії зі своїм п"ятирічним "спадкоємцем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути