Ексклюзиви
понеділок, 11 вересня 2006 12:50

Луганські школярі знайшли 2 старовинні піраміди

Під Луганськом кілька школярів на городі знайшли 2 старовинні піраміди.

Археологи, які прибули на місце події, визначили, що знахідки були побудовані задовго до єгипетських. За словами фахівців, вони вже встигли розкопати дві піраміди і святилище язичницького бога Сонця. Він не має нічого спільного з єгипетським Ра. У стародавніх українців, як запевняють вчені, була своя стародавня віра - Рунвіра, а піраміди були храмами її прихильників.

Жителі Луганська запевняють, що їх пірамідам - 5 тисяч років. Однак вони ніколи не були усипальнями. Там, запевняє доктор історичних наук Віктор Клочко, лише молилися та лікувалися.

- Це свідчить про високорозвинену і стародавню українську цивілізацію, - наголосив він.

Луганська влада уже почала підраховувати фінансову вигоду від пірамід. Голова департаменту туризму і охорони культурної спадщини Луганської обласної адміністрації Володимир Виборний заявив, що історичні знахідки будуть "музеїфіковані".

Зараз доісторична знахідка має вигляд двох величезних каменів навколо яких знаходиться канава. Місцева влада сподівається, що, якщо канаву зробити глибшою і копати кілька десятиліть, то можна їх розкопати повністю. Але в Луганську не поспішають - пам"ятають севастопольський досвід.

Перші 7 пірамід виявили в Криму, під Севастополем, 2 роки тому. Знайшов їх місцевий пенсіонер Ігор Гох. Передбачалося, що в пірамідах збереглися стародавні прикраси. На розкопках з"явилися фахівці - місцеві геологи. Верхівки стародавніх споруд виявилися просто великими каменями, але золото дійсно знайшлося - два грами втраченого туристкою кільця.

Після виявлення під Луганськом пірамід в Україні з"явився новий підвид учених - пірамідологи. Вони об"єдналися навколо Міжнародної академії безпечного розвитку людства. Її представник Бердишев запевняє, що всього в Україні 200 пірамід, скоро їх знайдуть під Дніпропетровськом і Чернівцями, їм 12-15 тисяч років.

Крім того, в українських селах почали будувати нові піраміди - для "модного" лікування. Схема оздоровлення в них така: якщо п"яного комбайнера на 10 хвилин помістити в піраміду, він не тільки протверезіє, але й одумається, стане повноцінним українським громадянином. Кажуть, цей метод використовували ще запорізькі козаки.

- Можна стверджувати, що енергія піраміди гармонізує навколишній простір і є енергомодулятором, поновлюючим рівновагу тонких польових структур людини, - пояснює феномен Бердишев, повідомляють ПОДРОБНОСТИ.UA.

Зараз ви читаєте новину «Луганські школярі знайшли 2 старовинні піраміди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути