середа, 31 жовтня 2012 14:35

Луцький універмаг так і не відкрили до виборів
9

Фото: Фото: Анна Усік

Оновлений Центральний універмаг Луцька планували відкрити 26 жовтня, за два дні до виборів. Але очікуваного відкриття не відбулося.

Натомість споруду продовжують добудовувати. Зараз тривають внутрішні роботи. Навколо універмагу знесли огорожу, яка стояла понад півроку, поки розбудовували універмаг. Територію перед магазином натомість огородили червоно-білою стрічкою.

Ззовні приміщення обкладене бежевою плиткою. Уже встановлені панорамні вікна. Зверху виблискує вивіска із 5 літер — "ЛУЦЬК".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький ЦУМ відкриють за два дні до виборів

На площі перед торговим центром продовжують укладати бруківку. Жителі та гості міста вже фотографуються перед будівлею. Центральний вхід зачинений та завішаний чорною плівкою. Кілька будівельників добудовують сходи перед входом і до правого крила будівлі. Від приміщення ще не відігнали будівельну техніку.

"Ми працюємо у дві зміни. Аби встигнути закінчити проект, працювали без вихідних навіть у неділю та на свята. На Покрову, 14 жовтня, заставили вийти на роботу усю бригаду", - анонімно розповідає один з будівельників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку влада проігнорувала протест місцевих журналістів проти цензури

Кажуть, власники універмагу планують спочатку відкрити перший поверх. Там або у підвальному приміщенні працюватиме продуктовий супермаркет "Сільпо".

На початку року ЦУМ почала відбудовувати луганська фірма "Альтис". Керівництво універмагу дату відкриття закладу не афішує. За чутками, торгово-розважальний центр відкриватиме кілька київських співаків у листопаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцького кандидата в депутати назвали трансвеститом

Відбудовувати універмаг почали після пожежі торік у грудні. Будівля залишилася 5-поверховою. Але на місці радянського ЦУМу планують відкрити сучасний торговий центр з ескалаторами і підвальним приміщенням. З нуля відбудували складські приміщення, де буде зберігатися товар. Також розширили передню частину будівлі і задню дворову. Для цього забудували частину фасаду перед універмагом.

За чутками, у новому торговому центрі працюватимуть бутики з одягом, прикрасами, іграшками і технікою. Частину будівлі відведуть під комплекс розваг, кафе і ресторани.

 

Зараз ви читаєте новину «Луцький універмаг так і не відкрили до виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути