пʼятниця, 22 червня 2012 11:17

Літній активний відпочинок за доступною ціною
7

Ви — активна людина, яка не мислить себе без руху? Вам подобається спілкування з цікавими людьми? Прагнете в нестандартних ситуаціях розкрити свої можливості? Колекціонуєте нові враження та пригоди? А, може, найбільше ваше бажання зараз - хоча б на один день втекти від офісу, міста та спеки?

Тоді Вам - в Академію Активного Відпочинку.

Спокійний плин Південного Бугу та нестримні води Черемошу, чисте повітря Карпат, мальовничі пейзажі Вінниччини допоможуть відволіктися від щоденної рутини та зарядитись позитивом. Гарантують сплеск адреналіну та ейфорію від подолання перешкод.

  • Ми пропонуємо відпочинок від найпростішого пікніка до сплавів по всіх річках України, екскурсії в історичні місця, - розповідає директор компанії Володимир Петренко. - Також займаємось організацією фестивалів для компаній: турніри у Хотині, Кам'янець-Подільському, Кримській фортеці. Пропонуємо спелео-маршрути у печери та велотури Вінниччиною. А також - сходження на найвищі точки України. Для кожної групи ми розробляємо індивідуальні маршрути в залежності від рівня її підготовки та складу, погодних умов та побажань самих учасників. Ми працюємо заради того, щоб наші клієнти пізнали щось нове, випробували себе та отримали задоволення.

Академія Активного Відпочинку — туристичний оператор з п'ятирічним досвідом роботи на ринку України.

  • Ми - один з небагатьох операторів, які мають ліцензію на такий вид діяльності, - продовжує директор. - Працюємо повністю легально, що сьогодні є великою перевагою у туристичній сфері. Адже є чимало вчорашніх туристів, які сьогодні пропонують свої послуги, а відповідальності ніякої не несуть. Ми ж є ліцензованим туроператором, із гарантією відповідальності перед клієнтом та страховкою у 10 тисяч євро.

Із туристами працюють досвідчені інструктори, які регулярно проходять підвищення кваліфікації. Всі вони є майстрами різних видів спорту: спелеотуризму, спортивного та гірського туризму.

Компанія проводить розумну цінову політику, щоб якісний активний відпочинок був по-кишені кожному.

  • Для людей, які працюють, наші ціни більш, ніж доступні, - запевняє директор. - Ми маємо власну матеріально-технічну базу. Це плюс для клієнта, оскільки йому не треба переплачувати за те, що ми переарендовуємо спорядження в іншої фірми.

У компанії існує клієнтський клуб "Академія". Постійні клієнти стають його почесними "Академіками" і отримують знижки на всі тури компанії від 3% до 12%.

На вихідні та свята компанія створює збірні групи, куди можна попередньо записатися самому або з друзями.

- З Академією Активного Відпочинку я цього літа ходила у свій перший сплав по Південному Бугу, - розповідає медичний представник фірми "Нобель" Катерина Гнатюк. - На деяких річкових порогах перехоплювало подих. За такими емоціями та враженнями варто було поїхати. Сподобалось передусім відношення інструкторів - просте, ненавязливе, позитивне. Разом з тим, була чітка організація відпочинку. Не треба було турбуватись про інвентар — просто приходиш і відпочиваєш.

Розклад найближчих турів - на сайті: http://aav.com.ua.

Детальнішу інформацію можна дізнатися за телефонами: 8(0432) 69 82 69, (067) 96 86 713

Адреса компанії: м. Вінниця, вул. Пушкіна 42.

Зараз ви читаєте новину «Літній активний відпочинок за доступною ціною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути